Ervaringen over de kussens en dekens



Beoordelingen

Beoordelingen over het Bärenweich beddengoed


Bärenweich Kissen und Decken, Bruno Bett

5 sterren

21.01.22

Perfect mooie goederen

Dieter Schulz, Braunschweig

Ik ben zeer tevreden over de deken en het kussen, de deken is lekker licht en het is er in een mum van tijd warm onder. Niet meer zweten en niet meer bevriezen, dat is hoe ik het wil.
Groet. Dieter


5 sterren

20.01.22

Kussen

Hannah Josefus, 49716 Meppen

Top


4,5 sterren

17.01.22

4-seizoenendeken

Marko Peucker, Berlin

Super comfortabel! De perfecte aanvulling voor een goede nachtrust.


5 sterren

14.01.22

Alles is top!

Gabriele Greisle

Hoeslaken zoals beschreven, zeer snelle levering.


5 sterren

12.01.22

Geweldige kussens

Maria Harrer , Fladnitz an der Teichalm

Alles goed....graag weer


4 sterren

09.11.21

Zacht maar luid

Julia Nast, Bayreuth

Het kussen is echt aangenaam zacht en comfortabel. De nogal stijve kussensloop kraakt echter ongewoon luid tijdens de eerste paar nachten. Je raakt eraan gewend, maar het kan beter!


5 sterren

29.10.21

Top kwaliteit

R.Graf, Trittau

Bestelling + levering was vlot en perfect. Na de slaapbank en de topper, heb ik nu de winterbedden besteld. Alles TOP. Elke keer weer.


5 sterren

18.10.21

Hoeslakens

Karl Heinz Ehrlich

Uitstekende kwaliteit + super pasvorm meer is niet mogelijk.


5 sterren

09.10.21

Snelle levering

Andreas K. , Bremen

Ik heb de kussens natuurlijk niet geopend voor de inhoud, maar ze maken een goede indruk. De eerste twee weken was er echter een lichte geur.


5 sterren

03.10.21

Topkwaliteit en vriendelijke service!

PP, Stuttgart

Ik ben zeer tevreden over de 4 kussens (2 maal 80x80 & 2 maal 40x80) net zoals de deken (135x200) gewoon super.


5 sterren

26.09.21

Gewoon Hemels

Anett Weiss

Het Bruno kussen is super comfortabel. Het verliest zijn volheid niet als je erop ligt. Top kussen


5 sterren

05.09.21

Kussen

Thomas Drotleff

Bestelling, levering en kwaliteit top!


5 sterren

11.08.21

Andrea Schubert

Andrea Schubert

Super slaapgevoel


5 sterren

10.08.21

Hoeslakens

Karl Heinz Ehrlich

Uitstekende kwaliteit + super pasvorm meer is niet mogelijk.


5 sterren

10.07.21

Super klasse dekbed

Uwe Weißner

Zeer goed product, comfortabel en gezellig