De Bruno boxspring beoordelingen



21 beoordelingen - 4.9 / 5

Bewertungen für das Bruno Boxspringbett


Bruno Boxspringbett

U heeft al een product van Bruno?

Deel uw ervaring!

5 sterren

19.06.18

DAT is pas klantenservice!

J.B Dijkzeul-Weber, Rijpwetering

Eigenlijk geldt deze beoordeling voor alle producten van Bruno. We hadden al twee matrassen en hebben de boxspring erbij besteld, inclusief topper. De opdracht werd na de bestelling weliswaar op een of andere manier „over het hoofd gezien“, maar na onze telefonische navraag na vier en een halve week kwam de „Bruno machine“ geweldig op gang. In een recordtijd ontvingen wij ons bed met topper, als toegift werden nog twee "Bärenweich" hoofdkussens meegeleverd.
Het transportbedrijf was punctueel, hun vooraanmeldingen per e-mail waren voorbeeldig. Alles werd door twee mannen naar de bovenverdieping gedragen, zoals was afgesproken. De montage was easy en de topper doet zijn naam alle eer aan - absoluut top!
Het slaapgevoel en het wakker worden zijn gewoon klasse, we hebben nog geen seconde spijt gehad van onze beslissing.
Kleine tip nog voor alle besluiteloze mensen:
gun je de topper, bezuinig niet op de verkeerde dingen…


5 sterren

14.06.18

fantastische slaap, klasse afwikkeling

Ron Sandberg, Utrecht

Exact aan de levertijd gehouden, levering perfect met aankondiging vooraf, super verpakt; eenvoudige montage, ook alleen mogelijk; prachtige look en fantastisch slapen.
Wij kunnen Bruno boxspring alleen maar aanbevelen


5 sterren

03.06.18

Welterusten

Reinier van Engelen, Den Helder

Wij zijn grote fans van Bruno en slapen hemels. Het enige luxe probleem - in alle andere bedden kunnen we niet meer goed slapen. 100% aanbeveling voor Bruno


5 sterren

03.06.18

Zeer tevreden!

Chella Smets, Santpoort-zuid

zeer tevreden


5 sterren

02.06.18

Hemels bed!

Bart Smit

Een hemels bed!
Eenvoudig bestelproces, super communicatie van het verzendbericht tot aan de eigenlijke levering.
Het bed is in een handomdraai opgebouwd. De afwerking is super en zeer degelijk. Na een paar nachten gewenning is de slaap hemels en waanzinnig comfortabel. De hardheidsgraad is uitstekend en met de topper zelfs behaaglijker.
Conclusie: het bed laat niets te wensen over en is met zijn prijs absoluut OK!


5 sterren

30.05.18

Geweldig bed

Maarten Koeleman, Rotterdam

Bed is eenvoudig te monteren en geweldig.
Het transportbedrijf heeft overigens mijn trapopgang kapot gemaakt en wil niet voor de kosten opdraaien.


4 sterren

28.05.18

Bed goed – levering gebrekkkig

Bert van der Mool

Het belangrijkste eerst: wij voelen ons zeer op ons gemak in het nieuwe bed, hoewel we pas sinds korte tijd van dit genoegen kunnen genieten. Een duidelijke verbetering t.a.v. de tot nu toe gebruikte kwaliteitsmatrassen.

Een minpuntje vanwege de levering. Die bestond uit 3 verschillende leveringen binnen 4 weken. Daarvan moesten wij 2 weken op de matras op de grond slapen. Kan gebeuren, is echter behoorlijk irritant. 2 gratis kussens werden als schadevergoeding toegestuurd. Dat is aardig, maar nog aardiger zou geen ergernis zijn geweest. Het transport naar Oostenrijk is omslachtig en de communicatie tussen Bruno en transportbedrijven is – tenminste bij ons – gebrekkig.


5 sterren

16.05.18

Je wilt helemaal niet meer opstaan ...

Lain Smit, Alkmaar

De Bruno boxspring was een sensationeel koopbesluit. We houden vanaf het allereerste moment van het bed.


5 sterren

14.05.18

Ronduit tevreden

Petra Hojak, Leidschendam

Bestelling, levering en montage waren zonder problemen en het bed is optisch en met het oog op comfort geweldig. Ik kan het anderen graag aanbevelen!


5 sterren

07.05.18

Droombed, gewoon alleen maar enthousiast

Anna Kraan, Houten

Wij hebben het bed van 200 x 200 cm besteld en zijn absoluut onder de indruk van het slaapcomfort en de kwaliteit. Vanaf de bestelling tot de levering is alles prima verlopen.
Sinds we het bed hebben, staan we zonder rugpijn op.
We hebben de topper erbij genomen en kunnen deze zeer aanbevelen, hij geeft een behaaglijk liggevoel - zo is het gewoon nog beter slapen. Een klein schoonheidsfoutje is echter dat de topper voor de beide matrassen iets te klein is en je daardoor de witte hoes van de matras ziet. Dit doet echter geen afbreuk aan de kwaliteit.


5 sterren

02.05.18

Gewoon geweldig!

Mary Verloop

Na totaal frustrerende tochten door de regionale meubelzaken, waarin het kennelijk absoluut niet uitmaakte of ze een bed konden verkopen of niet, heb ik "Bruno" op internet gevonden. Okay, ik heb er wel een paar dagen over nagedacht of je dan echt gewoon zo op internet een bed kan bestellen. Uiteindelijk hebben die 30 dagen "proefslapen" me dan toch overtuigd en heb ik het bed besteld. Levertijd en levering waren allemaal super okay. De montage was heel snel achter de rug. En daarna volgde de eerste nacht met Bruno: gewoon geweldig. Eerst dacht ik nog, met topper zou het bed te zacht zijn. Maar al snel was het gewoon een genot! Eén probleem is er natuurlijk wel: je wilt 's ochtends je bed niet meer uit. Okay, de topper zou voor de aanblik iets breder mogen zijn, zodat hij direct afsluit met de bovenste matras, maar dat is nu echt jammeren op hoog niveau, het doet geen afbreuk aan het comfort van het bed. Ook moet ik nog vermelden dat Bruno er zeer chic uitziet! Daarom kan ik iedereen alleen maar aanraden om urenlange pelgrimstochten door de meubelwinkels met onvriendelijk personeel te besparen en gewoon Bruno te bestellen. Ik betuig de "Brunomakers" mijn hartelijke dank en hoop op vele jaren met Bruno….


5 sterren

30.04.18

Zover tevreden

Clemens van der Waal, Edam

Zover past alles voor mij; ben tevreden. Zonder topper vind ik het beter dan met.


5 sterren

28.04.18

Gewoon een superkoop! Kan ik 100% bij anderen aanbevelen.

Jürgen Stokowski

Ik kan het bed met de topper 1,80 x 2,00 alleen maar aanbevelen!


5 sterren

25.04.18

...tot nu toe alles goed gedaan!

Jan Bleeker

Eenvoudige montage (met z'n tweeën ca. 20 min), goede afwerking. Slapen zeer goed, was bang, de matras zou te zacht zijn- is precies goed. De topper hebben we een week gebruikt, vonden het dan al met al te zacht…als het zo blijft: top!


5 sterren

19.04.18

Ik heb een Bruno bed en nu heb ik een probleem.

Wichert Faber, Nijmegen

Mijn probleem is dat ik vier keer per week ergens in een hotelbed slaap en nu pas het verschil met een firstclass bed geslapen heb.:-) Tot nu toe deden die bedden mij niet veel, maar nu. Mijn Bruno bed is met de topper gewoon ongelooflijk comfortabel en ik slaap er goed op. Alles is zeer goed verlopen, de levering was goed, de verpakking werd meegenomen en de montage was zeer eenvoudig en gewoon geniaal uitgedacht. Ik ben zeer tevreden, ook met de kwaliteit. Ik zeg dank voor een geweldig bed!


5 sterren

19.04.18

Kwaliteit top

Coen Hoekert

In z'n geheel zeer goede kwaliteit; over het concept en de keuze van de stoffen en de materialen is nagedacht. Het ligcomfort is top. Dat geldt ook voor de service van het bedrijf.


5 sterren

15.04.18

Zeer tevreden!

Erik de Reus , Utrecht

De doorlopende 1,8 x 2,0 m matras bezorgt ons sinds 5 weken een ontspannen slaap in iedere positie. We vinden, de hardheidsgraad is voor volwassenen tussen 70 en 90 kg precies goed. De mogelijkheid om proef te slapen is geniaal.


5 sterren

15.04.18

Bruno boxspring 1,80 x 2,00m met topper.

Kenneth Lutz , Amsterdam

Mijn levensgezellin is al twee keer aan de tussenwervelschijf geopereerd en terwijl ik begin dit jaar zelf met een blokkade in mijn rug werd geconfronteerd, kwam ik op het idee, er moet een nieuw bed komen wat de rug ontziet. Na een korte zoektocht op internet stuitte ik op Bruno boxsprings. Na het bestuderen van de website en de vele goede klantenbeoordelingen hebben we snel voor de variant 1,80 x 2,00m met een doorlopende matras en topper in antraciet gekozen. Medebepalend was ook, dat voor de Bruno boxspring in deze maat er eventueel ook een 1,00 m hoog hoofdbord voorhanden was en zo perfect onder ons schuine dak past. We zouden ook de 2,00 x 2,00 variant hebben genomen, maar die is er helaas alleen maar met een hoofdbord van 1,20m. Waarom eigenlijk? Na 4,5 weken werd het bed punctueel geleverd en door het transportbedrijf tot in de slaapkamer gedragen. De montage verliep zelfs voor één persoon in een mum van tijd zonder problemen. Bij de bedpoten hebben we gekozen voor de zwevende look. De afwerking en het design maken een hoogwaardige indruk. Nadat we het bed twee dagen lieten luchten, want het ruikt na het uitpakken toch wel wat sterk, konden we voor de eerste keer de nacht doorbrengen in onze nieuwe Bruno. Ik moet toegeven, ik was in het begin een beetje sceptisch, want het bed met de topper voelt wel heel erg zacht. Na de eerste paar nachten was deze twijfel echter snel verdwenen, want het liggevoel is super comfortabel en niet te vergelijken met ons oude, traditionele bed. Voor zijslapers is een te hard matras ook niet aan te bevelen. Heb nog een "Bärenweich" hoofdkussen erbij besteld dat goed op de matras lijkt te zijn afgestemd. Iedere avond is er het heugelijke vooruitzicht dat je in je Bruno bed kunt gaan liggen en ook het opstaan is door de aangename lighoogte comfortabel. Wat ons betreft een duidelijke aanrader voor anderen en we hebben tot nu toe geen spijt van de gemaakte investering.


4 sterren

11.04.18

Super bed

Sigrid Kröger, Nordhorn

Alles verliep fantastisch, van de bestelling tot aan de ongecompliceerde montage. Bruno is een zeer comfortabel bed en de slaap is fantastisch. Het is alleen jammer dat de topper niet met de matras aansluit en de aanblik daaronder lijdt. Dat zou bij een doordacht product eigenlijk niet voor mogen komen en is zeker nog rijp voor verbetering, vandaar een klein minpuntje, omdat het mij echt stoort.


5 sterren

09.04.18

Droom bed

Biljana Delic

Eigenlijk schrijf ik nooit een beoordeling, maar aangezien ik uiterst tevreden ben maak ik een uitzondering. Heb zelden zo goed geslapen, de bestelling verliep zeer snel. Support aan de telefoon top!
De heren die het bed hebben gemonteerd waren super snel, er waren geen complicaties.
Het bed had zelfs binnen een week bezorgd kunnen zijn, maar helaas was ik destijds in het buitenland. Het transportbedrijf was zeer vriendelijk, had met mij een afspraak gemaakt die ook voor mij past, zonder problemen. Ik zou wensen dat het bij andere leveringen ook zo zou zijn. Daarom ook 5 sterren van mij.


5 sterren

08.04.18

Fraai bed

Harald Wenz

Wij zijn over alles tevreden. De bestelling, de levering en de montage was zoals aangegeven.