Ervaringen over de boxspringBeoordelingen

Beoordelingen over de Bruno boxspring


Bruno Boxspringbett

5 sterren

20.01.22

Een droom - slapen als in de hemel

Nadine Günther, Essen

Bezorging perfect, voldoende maar niet overdreven verpakt. Goed doordachte toebehoren en kleine details. Het bed is supermakkelijk in elkaar te zetten en je ligt en slaapt hemels!!! We zijn dolblij en onze verwachtingen zijn meer dan waargemaakt.


5 sterren

19.01.22

Helemaal tevreden

Bodo Falch, Augsburg

Sinds ik in het Bruno bed slaap, heb ik het gevoel dat ik eindelijk weer langer kan slapen. Erg aangenaam liggevoel.
In het bijzonder moet ik ook de klantenservice prijzen. Ik heb zelden zo'n snelle, efficiënte en oprecht vriendelijke klantenservice meegemaakt.


3,5 sterren

19.01.22

optisch niet helemaal perfect

hgzp, Weilburg

Het Bruno bed is goed, geen twijfel mogelijk. Het is heerlijk om op te slapen, maar met een topper erg zacht.

Alleen de buitenkant is voor verbetering vatbaar:
- Het hoofdeinde zit niet echt vast, omdat het er alleen wordt ingeschoven.
- Het hoofdbord heeft een vaste bekleding en ziet er, althans in de beige uitvoering, zeer verfijnd uit, maar heeft geen wasbare hoes.
- Het hoes over de onderste box ziet er altijd een beetje gekreukt uit en is er alleen overheen gelegd, niet vastgezet.
- De hoes van het matras is ook permanent (enigszins) gekreukt omdat hij opgerold wordt geleverd.
- Het matras en de onderste box verschuiven lichtjes tijdens het slapen, zitten niet vast op één positie.
- De bovenzijde van het matras steekt uit en geeft geen zuiver beeld van de topper als alleen die met het hoeslaken is afgedekt.
Ondanks alles, een goed boxspring bed!


5 sterren

19.01.22

100% aanbeveling!

Aalen, Aalen

De bezorging was zoals beloofd en aangekondigd. De bezorgdatum kon worden gekozen - heel eenvoudig via een ontvangen e-mail. Het transportbedrijf kondigde zich aan per e-mail - daarna een telefoontje 1/2 uur voordat de vervoerder arriveerde. De twee bezorgers waren zeer bekwaam en beleefd en brachten de zware onderdelen snel en voorzichtig naar de eerste verdieping - precies zoals je zou wensen! Super service! De onderdelen waren goed verpakt en de afzonderlijke verpakkingen waren genummerd. De montage zonder extra gereedschap was ook geen enkel probleem binnen 1/4 uur met behulp van de gedetailleerde instructies! Het proces van bestelling tot levering verliep absoluut vlekkeloos - gewoon top!
CONCLUSIE: Ik ben blij dat ik mezelf op de BRUNO boxspring heb getrakteerd! Het ziet er geweldig uit en ik slaap heerlijk in dit bed!
Daarom: 100% aanbeveling!


5 sterren

18.01.22

Boxspring bed

Bremerhaven, Bremerhaven

Het was precies zoals beloofd, bezorging precies op tijd, eenvoudige montage en slapen als op wolken, geweldig.


5 sterren

22.11.21

Geweldig bed

Spreider, Schierling

We vertrouwden op de beoordelingen van het bed en werden niet teleurgesteld. We slapen nu al 6 weken in het Bruno bed en erg enthousiast.


5 sterren

17.11.21

Super slaapcomfort en betrouwbare levering

Karsten Schmidt, Rodgau

Na bijna 1 week op het bed te hebben geslapen, ben ik super enthousiast. De montage was zo simpel als beschreven. De levering werd 5 minuten voor de geplande tijd gedaan door het transportbedrijf. Dat krijg je niet altijd. Tot nu toe zijn er echt geen op of aanmerkingen. Ik kan het alleen maar aanraden.


5 sterren

15.11.21

Boxspring bed

Gerhard L., Neubeuern

Alles is in orde - al de 3e gekocht binnen de familie.


5 sterren

15.11.21

Beste bed

Geretsried, Protze

We slapen als in de 7e hemel, je wil helemaal niet meer opstaan, levering en montage waren goed, helaas is het tegenwoordig erg moeilijk om kwaliteit te krijgen, we hebben de meubelzaken vaarwelgezegd, we hebben het 2e product van Bruno al in huis.


5 sterren

14.11.21

Top bed, super service

Nadine A., Engelskirchen

Wij zijn zeer tevreden met het Bruno boxspring bed en slapen heerlijk. De service is ook top - zeer vriendelijk en snel afwikkeling.


5 sterren

14.11.21

Uitstekend bed

UM, Nürnberg

Echt een geweldig bed, een heerlijk slaapgevoel, perfecte levering en super communicatie vanaf de bestelling tot de montage van het meubel.


4 sterren

14.11.21

Super comfortabel met goede kwaliteit en eerlijke prijs

Günter Schlesiger, Waldshut-Tiengen

Dit is al de tweede boxspring die we hebben besteld. Wij zijn nog steeds overtuigd van de kwaliteit. Het matras samen met de topper is zeer comfortabel. Rugpijn behoort tot het verleden.
De montage is in principe goed beschreven. Helaas hadden we, net als bij het eerste bed, veel problemen met het plaatsen van het hoofdeinde. Het zou zeer wenselijk zijn als Bruno een constructieve verbetering zou kunnen vinden. Het probleem is, dat het hoofdeinde alleen kan worden geplaatst wanneer het absoluut horizontaal wordt gehouden door 2 personen. Gezien het aanzienlijke gewicht, is dit een beetje een uitdaging.
Ik heb ook kritiek op de bezorgdienst. Er kwam maar één persoon, die aanvankelijk weigerde het bed in de slaapkamer af te leveren. Pas na mijn aandringen werd het bed naar de slaapkamer gebracht. Ook ik moest actief helpen. Dat is niet echt mogelijk. Als levering in de slaapkamer deel uitmaakt van de service, dan moet dit zonder problemen en zonder mijn hulp gebeuren. Daarom, slechts 4 sterren deze keer.


4 sterren

13.11.21

Super comfortabel bed met kleine gebreken

DiGo, Rheinberg

Allereerst moet ik zeggen dat ik nog nooit in zo'n comfortabel bed heb gelegen, en ik zou het bed zo weer kopen en aan anderen aanbevelen!
De bezorging was geweldig, het bed werd in de slaapkamer afgeleverd, en nu komt de "MAAR"...
Helaas moet ik hier één ster voor aftrekken. Helaas kon het hoofdeinde niet in de rails van het bed worden geschoven, zoals de bedoeling en het plan was. De voorgemonteerde rails van het bed zaten niet alleen scheef, maar ook te ver uit elkaar. Het was daarom niet mogelijk het hoofdeinde te plaatsen. Jammer. Het leek wel of een werknemer de montagerails op het oog had vastgeschroefd. Dit had moeten worden opgemerkt en gecorrigeerd tijdens de eindinspectie.
Maar ik loste dit probleem snel op met een accuboormachine.
Na 4 weken vertoont de topper al kuilen door erop te liggen, ook al hebben we allebei een normaal gewicht. Het ziet er niet mooi uit, maar het hindert niet met slapen.
Maar al met al, een heel mooi bed!


5 sterren

12.11.21

Super bed, super service, super slaap

Franziska Elsässer, Berlin

De montage service was geweldig en vriendelijk, en het bed zelf is geweldig. Ik slaap er heerlijk in, de matras is geweldig, erg blij dat ik hem gekocht heb!


5 sterren

10.11.21

Super bed

Anne Schulz, Neumagen-Dhron

Echt een geweldig bed, super slaapkwaliteit. Ik ben echt verbouwereerd. Ik heb er vanaf de eerste dag heerlijk in geslapen.