De Bruno matras beoordelingen




"De Bruno matrassen hebben een prachtige designer look."

"Naar onze mening heeft de Bruno matras een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding."

"Niet alleen lig je heerlijk op de matras, ook heeft deze een prachtig design!"



Duurzaamheidstest door TÜV Rheinland

Bruno krijgt 97 van de 100 punten op het gebied van levensduur.
Ook in de overige drie testcategorien doet Bruno het zeer goed: na 30.000 testcycli treedt er nauwelijks verandering op in hoogte en is het verlies in zowel hardheid als veerkracht zeer gering."

(Test uitgevoerd volgens de LGA en DIN EN 1957 richtlijnen)


153 beoordelingen - 4.8 / 5

Bewertungen für die Bruno Matratze


Bruno Matratze mit offenem Bezug

U heeft al een product van Bruno?

Deel uw ervaring!

5 sterren

14.05.15

Wie geduld heeft wordt beloond

Steffen Richter

... en het lange wachten om een bestelling te kunnen plaatsen heeft echt zijn vruchten afgeworpen. Wij zijn absoluut tevreden met de prijs-kwaliteitverhouding en overtuigd van de hoge kwaliteit van Bruno. Heel erg bedankt. We bevelen u de Bruno matras graag aan.


5 sterren

12.05.15

Gewoon geweldig !!

Birgit Meijer

Kan alleen maar instemmen met de eerdere beoordelingen ... we slapen geweldig, het lange wachten was zeker de moeite waard !!


4,5 sterren

22.04.15

Goede beslissing

Olaf, Amsterdam

Alles is al gezegd en ik beveel het dan ook zonder twijfel aan: het product en de service zijn geweldig, over de levertijd hebben we het maar even niet ;-), maar het is zeker de moeite waard!


5 sterren

26.03.15

Zeer aanbevelingswaardig

Sandro De Ritis

Wij zijn heel tevreden met de matras. De kwaliteit en het ligcomfort zijn uitstekend. De service is ook lovenswaardig. Leuk dat er nog authentieke bedrijven zijn, die aantonen dat het ook anders kan.


5 sterren

24.03.15

Fantastische matras

Rudolf Gimpel

Na 2 nachten van gewenning, slapen wij nu al 3 weken wonderbaarlijk op deze matras. Wij willen Bruno ook in de toekomst verder aanbevelen. Vele groeten uit Lenting.


5 sterren

23.03.15

Alleen maar super!

Martina Dreher, Groningen

5 sterren voor de overtuigende homepage, voor de levering zonder problemen, voor het beste slaapcomfort dat men zich kan wensen en voor de lekkere chocolade beren… De tweede matras is al besteld. Ik zal Bruno onbeperkt verder aanbevelen. Dank aan het team van Bruno!


4,5 sterren

22.03.15

Super matras

Johann Brücklmaier, Rotterdam

Ik heb 6 weken gewacht, maar het wachten heeft zich geloond. De beste matras die ik ooit had. Heb bij het opstaan altijd rugklachten gehad, dat is nu niet helemaal verdwenen, maar de toestand heeft zich enorm verbeterd. De service is heel goed en ook de telefoongesprekken waren hartelijk. Hier klopt de prijs in betrekking tot de prestatie. Dank aan het team.


4,5 sterren

22.03.15

Fantastisch slaapgevoel

Hans Voigtmann

De wachttijd van 8 weken heeft zich geloond; ik geniet nu van de Bruno voor een lekker middagdutje. Hartelijke dank aan het gehele Bruno team en een goede transacties voor de matrassen.


5 sterren

17.03.15

5 sterren hotel thuis

Johannes

Na lang te moeten wachten verkregen wij de Bruno matras. Wij waren het weekend in een hotel met 4 sterren en wij verheugden ons nu alweer op onze Bruno matras. Het is alleen maar heerlijk om iedere avond naar bed te gaan. Hartelijke dank aan het Bruno team.


5 sterren

15.03.15

Eenvoudig fantastisch deze Bruno

Mathias Ludwig

Na 20 jaren slapen op een futon was een of andere heupbeen toch ontevreden en hadden wij toch enige zorg over hoe nu verder. Wat een geluk dat wij op Bruno stootte! We slapen fantastisch zonder gemaar! Ook de service is uitstekend.
Groetjes R en M


5 sterren

13.03.15

Helemaal goed

Gerdie Heeman

De Bruno matras is zoals ik mij had voorgesteld, ik ben in iedere vorm tevreden.


5 sterren

13.03.15

Bruno

Jurgen Schmidt

Na bijna 4 maanden wachten, enige telefoongesprekken, grote onzekerheid of men bij de bestelling van Bruno het juiste zou gaan doen, is de Bruno matras deze week dan eindelijk in een grote pakket aangekomen. Na het slepen naar de 4de verdieping werd de Bruno matras uitgepakt en op het bed gelegd. Terwijl de Bruno matras zich ontvouwde, verheugden wij ons over het leuk pakket met pralinen en een persoonlijke verontschuldiging over dat het wat langer geduurd heeft. Het hoeslaken “Sömmig” van Ikea past perfect. Bruno, jij bent het beste wat wij na een lange zoektocht hebben gevonden. Zo stellen wij ons een matras voor. Het wachten heeft zich geloond. Ik zal Bruno in ieder geval verder aanbevelen. Op een lang leven met Bruno.

De beste groeten uit Hamburg, Duitsland.
Jürgen und Andreas


5 sterren

10.03.15

Met vreugde - uitstekend

Markus Bieri

Geduld baart rozen respectievelijk Bruno. Wij zijn zowel over het product als ook met het concept en de service super enthousiast. Zeer hartelijk dank.


5 sterren

10.03.15

Wonderbaarlijk goed

Shirley Michaela Seul

Onze ervaring met Bruno vormde zich helemaal ongecompliceerd vanaf de eerste dag. Gevonden op het internet, toen een uitvoerig informatiegesprek dat overtuigde, daarna besteld, een beetje voorpret en toen kwam de matras per transportbedrijf. Met een kleine verrassing in de bagage,
heel beminnelijk gemaakt, heeft ons toch echt overtuigd. Helaas ja. Men ligt wonderbaarlijk op de matras van Bruno! Ook wanneer men problemen met de rug heeft. Wij slapen heerlijk en staan zeer goed en ontspannen op. Eigenlijk verheugen wij ons iedere dag op het naar bed gaan. Wij bevelen de Bruno matras zeker aan en zullen dat ook in onze vriendenkring doen.

De groetjes,
Michaela


5 sterren

27.02.15

TOP!!!

Sebastiaan

Ik zeg: de Bruno matras
Uitzoeken en nooit meer zonder :)


5 sterren

27.02.15

Verwachting overtroffen

Uwe Kirsch

Na een wachttijd van ongeveer 6 weken kwam onze Bruno matras eindelijk aan. Wij hebben de Bruno matras tegen ons waterbed geruild en werden niet teleurgesteld. Dat men op de Bruno nog beter als op een waterbed, hadden wij niet gedacht. Er lag een eigenhandig geschreven brief bij. Heel leuk en persoonlijk geschreven. Als troost voor de lange wachttijd lag er een pakje Berlijnse chocoladeberen bij. Een keer Bruno, altijd Bruno.


5 sterren

26.02.15

Helemaal het beste !!!

Peter Siertl

Ik kan de matras alleen maar verder aanbevelen, geniaal ligcomfort. Ook wanneer de wachttijd een beetje langer was, kwam de levering snel. Leuk contact gehad ook met de oprichters van Bruno.
Drie maal hartelijk dank!!!


5 sterren

25.02.15

Rondom tevreden

Daniela Regh

De wachttijd heeft zich werkelijk geloond. Wij hebben lang naar een goede matras gezocht en zijn uiteindelijk bij de Bruno uitgekomen. Geholpen hebben ons de goede beoordelingen en we sluiten ons hier graag bij aan. Onze rug dankt Bruno. Zeer hartelijk bedankt ook voor de chocolade. Wij kunnen ze alleen maar aanbevelen.


5 sterren

20.02.15

Een droom !!

Vera Müller-Hamm

Hier worden dromen werkelijk waarheid….Niets is teveel gezegd, beste Bruno, ik ben vanaf vandaag
een „Bruno Fan“ en zal deze leuke matras verder aanbevelen. Vijf sterren geef ik niet alleen voor de matras, ook voor de super service en de individuele zorg….met inbegrip van chocolade :-)


5 sterren

19.02.15

Gewoon super

Utta Schumann

De matras was voor mijn 80-jarige moeder, die problemen heeft met haar rug en shouders. Op haar nieuwe Bruno matras slaapt zij wonderbaarlijk en wordt ´s nachts niet meer zo vaak wakker. De wachttijd heeft zich beslist geloond. Mijn volgende matras wordt een Bruno!


5 sterren

19.02.15

Rondom tevreden

Mario Obermeyer

De wachttijd heeft zich meer dan geloond!!! Wij zijn allebei heel tevreden met onze mooie gemakkelijke Bruno matras. Bijzonder praktisch vind ik het afneembare overtrek met ritssluiting. Het zou leuk zijn wanneer jullie de grootte 120 x 200 cm zouden aanbieden, mijn zoon zou zich verheugen.


5 sterren

18.02.15

Matras die duidelijk past.

Christine S.

Eigenlijk zegt men steeds dat je beslist zou moeten proefliggen op een matras in de winkel. Na enig onderzoek zijn wij op de Bruno gestoten en na kort overleggen hebben wij besloten deze te proberen. 2x 90 cm had wel 3 weken wachttijd, maar het heeft zich geloond. Waren allebei vanaf de eerste nacht tevreden, kan de matras zonder beperking verder aanbevelen:-).


5 sterren

13.02.15

Perfect!

Claudia

Bruno was een heel goede beslissing. Ik ben zo blij, dat deze matras eindelijk voor een fijne slaap zorgt. Beter kan het niet!


5 sterren

12.02.15

Geniaal !!!

Gabriele Meyer

Het lange wachten heeft zich geloond. Ik ben blij dat ik van de Bruno matras gebruik gemaakt heb, omdat ik heerlijk en goddelijk slaap op deze matras. Op mijn oude matras heb ik vaak last gehad van mijn handen en rugproblemen gehad…Daarvan merk ik niets meer. Super, zeker verder aan te bevelen.


5 sterren

11.02.15

Heel tevreden.

Rudi

De rug ontspant zich en voelt weer ontlast. Mijn vrouw voelt zich ook heel goed.


5 sterren

09.02.15

Uitstekend!

Gunda Sperber

Vanaf het eerst moment dat ik op de matras ging liggen, voelde ik gelijk het aangename ligcomfort!
Ik ben een mens die lang door rugpijn is geplaagd en weet wat een goede matras kan bewerkstelligen! Ik wou de Bruno matras niet meer teruggeven en ben uitgesproken tevreden. Ik heb de Bruno ook verder aanbevolen. Het enige nadeel: er bestaat geen Bruno matras van 120 cm breedte. Anders zou het gelijk nog een klant hebben!


5 sterren

08.02.15

Ook van mij de volle punten

Dr. Lieselotte Schollenberger-Bühler

Het is allemaal perfect en precies zoals beschreven. Super design (je wilt de matras zelfs eigenlijk niet eens bedekken met een laken) en uitstekend slaapcomfort, ik had nog nooit zo’n comfortabele matras. Bedankt en ga vooral verder op deze manier!


5 sterren

07.02.15

De beste!

Wilfried Spahl

Mijn verwachtingen werden vol vervuld. Ik kan de vorige beoordelingen alleen maar bevestigen!


4,5 sterren

05.02.15

Helemaal super. Hallo fantastisch Bruno team

Inge Droop

Wij hebben de afgelopen nachten uitstekend geslapen. Een heel ontspannen gevoel. Ook de hoogte is aangenaam.


5 sterren

04.02.15

Ook ik zeg … Helemaal Top!

Peter Scheicher

Ik hoef geen roman te schrijven. Mijn beoordeling is: snelle service, vriendelijke contact en een gemakkelijke matras, zoals al uitvoerig beschreven. Uitstekend service, bijzonder tijdens de feestdagen zo vlak voor kerstmis (!). De matras doet wat het beloofd. Bedankt ervoor!


5 sterren

04.02.15

Super

Toni R.

Het is precies zoals ik gewenst heb. Mijn vrouw staat reeds op de wachtlijst, ondertussen ligt zij helaas op mijn Bruno matras.


5 sterren

04.02.15

Helemaal in orde!!

Jan Wolters

Wij zijn heel tevreden en slapen uitstekend op de Bruno. Bedankt.
Ute & Jan Wolters


5 sterren

27.01.15

Bedankt! Bruno

Christian Obermaier

Ik hou van deze matras. Het heeft ons van de pijn van een slechte slaap verlost. Nu hebben wij het probleem dat wij niet meer willen opstaan en in het weekend en urenlang van de koffie in het bed genieten. Echte waanzinnig. Waarom zijn er eigenlijk nog andere matrassen?


5 sterren

26.01.15

Gewoonweg aan te bevelen

Dr. Jörg Kleine-Tebbe, Berlijn

Er bestaat nauwelijks een zo ondoorzichtige en verwarrende markt voor klanten zoals het geval is bij matrassen. Dit is bij Bruno echter niet het geval! Som een beetje geduld (dankzij het niet op voorraad hebben van de door mij gewenste matras) op met:

Een goed en overtuigend concept;
Transparantie over de herkomst en materialen;
Betrouwbare orderverwerking;
Eenvoudige bestelling en betaling;
Snelle reactie op mijn mailtjes;
Vriendelijke service (zoals bij de mailtjes);
Persoonlijk product met goede eigenschappen en een uitstekend slaapcomfort.
Als ik later ook nog eens de lange levensduur kan bevestigen, is de Bruno matras simpel weg zeker aan te bevelen!


5 sterren

25.01.15

Diepe slaap!

Daniel Funck

Ik kan de top-beoordelingen voor deze matras vol bevestigen. Na 4 weken is de som heel positief: men slaapt licht in en staat zonder problemen in de morgen op, de matras is heel gemakkelijk en het geduld vanwege de productievertragingen heeft zich zeer zeker geloond. De verzorging aan de telefoon is heel vriendelijke en professioneel. Een heel goed product in een professionele verpakking- het kan niet beter!


5 sterren

14.01.15

Eenvoudig super

Reinhold Hass

Ik heb de matras enige dagen kunnen testen en ben volkomen enthousiast. Mijn rugpijn is weg. Ik lig heel goed op deze matras. Ik kan deze matras zonder bezwaar te maken verder aanbevelen.


5 sterren

02.01.15

Geen wonder dat jullie uitverkocht zijn geweest.

Horst Aigner

Bij deze prijs-kwaliteit verhouding komt het met zekerheid tot verdere knelpunten in de levering. Zelfs de verpakking is kwalitatief bijna niet te overtreffen.


5 sterren

02.01.15

Ik hou van Bruno :-)

Nicole Krumm

Helaas moest ik ook een beetje wachten tot mijn Bruno eindelijk bestelbaar was… Een dag had ik
geluk en kon eindelijk mijn 90 x 200 cm grote Bruno bestellen :-)

De website contrasteert duidelijk van de anderen en is zeker een weldaad! Maar een nog grotere weldaad is de matras: die is in de daad tamelijk "hard" en aan het begin was ik niet zeker of het de juiste beslissing was (kom van een heel zachte matras). Heb daarna nog een nieuw kussen gekocht (dat is ook belangrijk) en slaap sindsdien prima!!!

Mijn wens was: weg van mijn zachte matras en op naar een andere die op een Boxspring-gevoel lijkt (en dat doet de Bruno matras vind ik).
Ook de manier waarop de Bruno matras wordt geleverd, is totaal positief: super verpakt in een karton met een Bruno-opdruk en binnenin een klein Bruno-pakketje met een persoonlijke brief en Bruno-chocolade :-)
Mijn som: niet alleen maar de matras is het geld waard, nee ook de koop brengt veel plezier en voorpret! Ik kan Bruno alleen maar aanbevelen (en heb haar ook al aanbevolen)!


5 sterren

30.12.14

Goede nachten Beoordeling

Barbara Heck

Wij hebben twee 80 cm brede matrassen gekocht. Bij duidelijk verschillende gewichten ( 55 / 93 kg) slapen wij op de matrassen zonder problemen en zouden de koop altijd herhalen. Ook de bestelling en de snelle verzending waren uitstekend.