Ervaringen over het Factory bed



Beoordelingen

Beoordelingen over de Bruno »Factory« metaalbed


Metallbett mit minimalistischer Formsprache

4,5 sterren

23.12.21

Super kwaliteit

Judith Rautinger, Nürnberg

We zijn erg blij met de kwaliteit en de service!


5 sterren

16.12.21

Top

A.M., Uehlfeld

Stabiel bedframe, snel en makkelijk in elkaar te zetten, piept niet, ziet er goed uit, we zijn er erg blij mee.


5 sterren

11.11.21

Bed voor de eeuwigheid

Ma Do, Pforzheim

Het bed heeft niet teleurgesteld, integendeel, ik ben er helemaal weg van.
Ik wilde een stabiel bed dat niet piepte. Dat is wat ik heb. Super eenvoudig te monteren, chique, minimalistisch design en oneindige stabiliteit. Getopt door onberispelijke kwaliteit, alles past en ziet er zeer stabiel en hoogwaardig uit.


5 sterren

12.10.21

uitstekend

Ralf Korte

levering zonder problemen; montage alleen zonder problemen; ligcomfort uitstekend; design van het bed eenvoudig, robuust, mooi.


4 sterren

25.08.21

Bed super - levering zenuwslopend

Jakob Rasch

Het bed is stabiel, waardevol, zwaar, piept niet en is zeer elegant. 1 ster aftrek voor het onbeschofte contact met het partnerbedrijf Rhenus Home Delivery, die verantwoordelijk waren voor de levering. Ik ben nog nooit zo vernederend behandeld als door deze werknemers.


5 sterren

13.08.21

Het is het waard.

Birgit , Köln

Na veel research en overwegingen, heb ik gekozen voor het bed, het matras en de topper. Vragen werden onmiddellijk beantwoord. De levering en montage (doe het zelf!) verliepen prima. Het bed weegt veel, dus er waren twee mensen nodig om het in elkaar te zetten en uit te lijnen. Je ligt en slaapt comfortabel. Goede beslissing. Prijs-kwaliteitsverhouding kloppen


4,5 sterren

25.06.21

Super bed frame, lattenbodem naja...

Marcel, Braunschweig

Het bed frame is precies zoals ik het me had voorgesteld. Het werd door de vervoerder zoals afgesproken in het appartement afgeleverd. De lattenbodem heb ik onmiddellijk vervangen door een nieuwe. Misschien moet het vervangen worden door iets van een hogere kwaliteit. Maar het frame is echt geweldig. Hij kan zonder extra gereedschap zelf in elkaar worden gezet. Ik zou het steeds weer kopen. Dankjewel!


5 sterren

12.06.21

Bed en matras

Monika Müller

Mooi design. Aangenaam om op te liggen en ontspannend voor de rug.


5 sterren

04.06.21

gewoon mega en top!

Christopher Kramatschek, Traunstein

Het Bruno bed is mega! Cool design en een absoluut rustgevende slaap. Eerst dacht ik dat de matras misschien te zacht was... maar nadat ik er voor het eerst op heb gelegen en nu al 2 weken slaap, kan ik zeggen: absoluut TOP! ;-)
100% aan te bevelen


4,5 sterren

26.05.21

Heavy metal

Vathauer, Jever

Het bed zal niet breken, zelfs niet over 20 jaar. Super vakmanschap. Maar ik zou de lattenbodem niet opnieuw bestellen.


5 sterren

25.05.21

Al het beste

S.

Na een maand in de "Factory", ben ik helemaal tevreden. Het bed ziet er net zo chic uit als in de advertenties, was zeer snel en zonder problemen in elkaar gezet, kwam goed verpakt aan, inclusief de oprolbare bedbodem en zoals beloofd na een paar dagen. De levering verliep ook vlot. Ik was een beetje bang dat mijn matras (van een andere fabrikant) zou verschuiven, maar dat bleek ongegrond. Nadat het bij de eerste bestelling twee jaar geleden misging (en ik uiteindelijk gedwongen was te annuleren), ben ik nu des te blijer dat ik het "Factory"-bed in mijn slaapkamer heb.


4 sterren

20.05.21

Rechttoe rechtaan mooi en eenvoudig te monteren

Jose Santos

Slechts 4 sterren omdat ik bij het opmaken van het bed de onderste stang links, rechts en bij het uiteinde van het bed vervelend vind als je steeds met de toppen van je voeten naar voren stapt. Misschien het onderste frame een paar centimeter naar binnen verplaatsen. Op die manier zou je er niet bij kunnen met je tenen. Voor de rest is het ontwerp geweldig.