Ervaringen over de slaapbank



Beoordelingen

Beoordelingen over de Bruno slaapbank


Bruno Schlafsofa

4,5 sterren

22.01.22

1a dienst

Sabine

Nadat we de bank in de showroom in Düsseldorf, met daarbij het beste advies, hadden bekeken, verliep de online bestelling en de levering uitstekend. Goede communicatie via e-mail, de beloofde leverdatum werd nagekomen en de chauffeurs van het transportbedrijf waren zeer behulpzaam en voorzichtig bij het naar boven dragen van de bank naar de eerste verdieping.
De montage en installatie waren eenvoudig en goed beschreven in de instructies. Aan te bevelen.


5 sterren

21.01.22

Slaapbank - super tevreden - ik kan het alleen maar aanraden!

Tanja, Steiermark

Werd zelfs eerder geleverd dan bevestigd. Erg goed gemaakt en ziet er goed uit. De ombouw naar een bed functie is eenvoudig en gemakkelijk te doen. Mijn gasten zullen er veel plezier mee hebben. Met vriendelijke groeten aan Berlijn.


5 sterren

20.01.22

Perfect - ik kan alleen maar aanraden

Graz, Stolz

Ik ben helemaal enthousiast over deze slaapbank. Ik ben hem gaan bekijken in Wenen (showroom). Mooi design - tijdloos en knus. Mijn kat heeft ook plezier als zij erop liggen mag (maar alleen met een dekentje).


3 sterren

20.01.22

slaapbank

von Colbe, 59075 Hamm

de bank ziet er mooi uit en is comfortabel. Het bevalt me niet dat er een probleem is met het hoofdeinde. Als je rechtop gaat zitten om er tegenaan te leunen, kan het hoofdeinde van de 160 cm brede slaapbank slechts een persoon van 80 kg dragen.
Stel alstublieft een oplossing voor, bedankt


5 sterren

16.01.22

Mooie slaapbank

Carmen Müller, Greifswald

De slaapbank is van zeer goede kwaliteit. Het advies, de bestelling en de levering verliepen heel goed. Onze gasten zijn enthousiast.
We kunnen het alleen maar aanraden.


5 sterren

22.11.21

Goede website, goed advies op site, snelle levering

AndreAs, Berlin

Al met al is alles goed gegaan. Heb ook voor de zekerheid de showroom bezocht na de selectie op de website. De levering was snel en netjes.
Het slaapcomfort is goed, hoewel vrij stevig. Ik neem, dat je er lang plezier van zult hebben.


5 sterren

21.11.21

Hoogwaardige afwerking en zeer comfortabel

Nina Z., Würzburg

We kochten de slaapbank in donkergrijs voor ons kantoor en gebruiken hem voor onze gasten. We hebben er ook zelf op geslapen om te hem te testen.
De bank heeft een zeer hoogwaardige afwerking en kan moeiteloos in een bed worden veranderd. Het is heerlijk om op te slapen! Eerst dachten we dat de kieren tussen de kussens misschien oncomfortabel zouden zijn, maar juist op die plaatsen lig je niet, dus merk je er helemaal niets van.
We hebben geen topper besteld omdat we geen ruimte hebben om hem op te bergen, maar er een gewoon dekbed als knuffelfactor opleggen werkt ook top!
Wij bevelen de slaapbank 100% aan!
P.S.: Opgelet voor al wie een exacte opmeting nodig heeft: de 2-zitsbank met smalle armleuning is 4 cm breder dan aangegeven.


5 sterren

19.11.21

... Top gastenbed ...

Piet Reymann

... waarop we zeer goede feedback hebben gekregen van onze vorige overnachtende gasten ...


5 sterren

17.11.21

Slaapbank

Margit Janisch

Snelle levering door vriendelijk personeel. Daarvoor zeer prettige communicatie met "Bruno Bett". Eenvoudige montage volgens de instructies. Snel in- en uitgeklapt. Ligcomfort is goed. We zijn helemaal tevreden.


4,5 sterren

17.11.21

Zeer aan te bevelen

Nora, Gießen

Top:
- ziet er visueel super uit
- zeer comfortabel
- gemakkelijk te hanteren
- vlotte levering en vlotte en snelle montage

Flop:
- Het hoofddeel is iets lager dan de andere twee delen wanneer men ligt. Dan moet je het doen met dikkere kussens.


4,5 sterren

13.11.21

Top slaapbank!

Hauer, Bad Kreuznach

top
- Levering volgens gewenste datum met klein tijdsvenster
- groot vakmanschap
- ziet er goed uit
- Slaapcomfort goed- Slaapcomfort met topper zeer goed
flop
- Rhenus-werknemers droegen geen Corona-masker, zelfs niet nadat hun dat was gevraagd.
- de verkeerde poten waren bevestigd
top
- BRUNO service verontschuldigde zich meerdere malen en gaf een kleine gift

Ik ben er zeker van dat dit een uitzondering was.
Ik zou altijd nog een keer bestellen.


5 sterren

13.11.21

Klasse bank voor in de woonkamer

Robert

Topkwaliteit. Ik heb het nog niet gebruikt om te slapen, maar het is geweldig als zitplaats of gewoon om te ontspannen.


5 sterren

11.11.21

Mr

Antonio Julio Rangel

EXCELENT!!!!


4 sterren

05.11.21

Goede slaapbank

Stefan Platner, München

Goed


5 sterren

05.11.21

Klasse

Rainer Dohrn, Eckernförde

De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend


4 sterren

04.11.21

Goede slaapbank

Stefan Platner, München

Goed