Klanten beoordelingen



175 beoordelingen - 4.8 / 5

Totale beoordeling van onze klanten


De Bruno biedt uitstekende ligeigenschappen en hoog slaapcomfort.


Liam van Leeuwen Klant

U heeft al een product van Bruno?

Deel uw ervaring!

4,5 sterren

05.02.15

Helemaal super. Hallo fantastisch Bruno team

Inge Droop

Wij hebben de afgelopen nachten uitstekend geslapen. Een heel ontspannen gevoel. Ook de hoogte is aangenaam.


5 sterren

04.02.15

Ook ik zeg … Helemaal Top!

Peter Scheicher

Ik hoef geen roman te schrijven. Mijn beoordeling is: snelle service, vriendelijke contact en een gemakkelijke matras, zoals al uitvoerig beschreven. Uitstekend service, bijzonder tijdens de feestdagen zo vlak voor kerstmis (!). De matras doet wat het beloofd. Bedankt ervoor!


5 sterren

04.02.15

Super

Toni R.

Het is precies zoals ik gewenst heb. Mijn vrouw staat reeds op de wachtlijst, ondertussen ligt zij helaas op mijn Bruno matras.


5 sterren

04.02.15

Helemaal in orde!!

Jan Wolters

Wij zijn heel tevreden en slapen uitstekend op de Bruno. Bedankt.
Ute & Jan Wolters


5 sterren

27.01.15

Bedankt! Bruno

Christian Obermaier

Ik hou van deze matras. Het heeft ons van de pijn van een slechte slaap verlost. Nu hebben wij het probleem dat wij niet meer willen opstaan en in het weekend en urenlang van de koffie in het bed genieten. Echte waanzinnig. Waarom zijn er eigenlijk nog andere matrassen?


5 sterren

26.01.15

Gewoonweg aan te bevelen

Dr. Jörg Kleine-Tebbe, Berlijn

Er bestaat nauwelijks een zo ondoorzichtige en verwarrende markt voor klanten zoals het geval is bij matrassen. Dit is bij Bruno echter niet het geval! Som een beetje geduld (dankzij het niet op voorraad hebben van de door mij gewenste matras) op met:

Een goed en overtuigend concept;
Transparantie over de herkomst en materialen;
Betrouwbare orderverwerking;
Eenvoudige bestelling en betaling;
Snelle reactie op mijn mailtjes;
Vriendelijke service (zoals bij de mailtjes);
Persoonlijk product met goede eigenschappen en een uitstekend slaapcomfort.
Als ik later ook nog eens de lange levensduur kan bevestigen, is de Bruno matras simpel weg zeker aan te bevelen!


5 sterren

25.01.15

Diepe slaap!

Daniel Funck

Ik kan de top-beoordelingen voor deze matras vol bevestigen. Na 4 weken is de som heel positief: men slaapt licht in en staat zonder problemen in de morgen op, de matras is heel gemakkelijk en het geduld vanwege de productievertragingen heeft zich zeer zeker geloond. De verzorging aan de telefoon is heel vriendelijke en professioneel. Een heel goed product in een professionele verpakking- het kan niet beter!


5 sterren

14.01.15

Eenvoudig super

Reinhold Hass

Ik heb de matras enige dagen kunnen testen en ben volkomen enthousiast. Mijn rugpijn is weg. Ik lig heel goed op deze matras. Ik kan deze matras zonder bezwaar te maken verder aanbevelen.


5 sterren

02.01.15

Geen wonder dat jullie uitverkocht zijn geweest.

Horst Aigner

Bij deze prijs-kwaliteit verhouding komt het met zekerheid tot verdere knelpunten in de levering. Zelfs de verpakking is kwalitatief bijna niet te overtreffen.


5 sterren

02.01.15

Ik hou van Bruno :-)

Nicole Krumm

Helaas moest ik ook een beetje wachten tot mijn Bruno eindelijk bestelbaar was… Een dag had ik
geluk en kon eindelijk mijn 90 x 200 cm grote Bruno bestellen :-)

De website contrasteert duidelijk van de anderen en is zeker een weldaad! Maar een nog grotere weldaad is de matras: die is in de daad tamelijk "hard" en aan het begin was ik niet zeker of het de juiste beslissing was (kom van een heel zachte matras). Heb daarna nog een nieuw kussen gekocht (dat is ook belangrijk) en slaap sindsdien prima!!!

Mijn wens was: weg van mijn zachte matras en op naar een andere die op een Boxspring-gevoel lijkt (en dat doet de Bruno matras vind ik).
Ook de manier waarop de Bruno matras wordt geleverd, is totaal positief: super verpakt in een karton met een Bruno-opdruk en binnenin een klein Bruno-pakketje met een persoonlijke brief en Bruno-chocolade :-)
Mijn som: niet alleen maar de matras is het geld waard, nee ook de koop brengt veel plezier en voorpret! Ik kan Bruno alleen maar aanbevelen (en heb haar ook al aanbevolen)!


5 sterren

30.12.14

Goede nachten Beoordeling

Barbara Heck

Wij hebben twee 80 cm brede matrassen gekocht. Bij duidelijk verschillende gewichten ( 55 / 93 kg) slapen wij op de matrassen zonder problemen en zouden de koop altijd herhalen. Ook de bestelling en de snelle verzending waren uitstekend.