Betalen

Betaalmethodes

iDeal

Betaal gemakklijk via uw vertrouwde bankomgeving bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, handelsbanken, Knab, Moneyou, ING, Rabobank,Regiobank, SNS Bank, Van Lanschot en Triodos Bank.


Creditcard

Wij accepteren Visa en Mastercard. We zorgen ervoor dat de betaling soepel en veilig verloopt, door deze bijvoorbeeld te versleutelen met de SSL-functie.


PayPal

Als u voor PayPal kiest, wordt u direct doorverwezen naar PayPal zelf, zodat u gemakklijk uw aankoop kunt voltooien.

De betaling lukt niet

Wij proberen er alles aan te doen om uw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Af en toe kan het toch zijn dat de betaling niet zo soepel gaat als gewenst. Enkele redenen kunnen zijn:


Overige Creditcards

Wij accepteren alleen MasterCard en Visa. Mocht u gebruik maken van een andere maatschappij, dan wordt de betaling geweigerd. Maakt u gebruik van MasterCard of Visa, en lukt het nog niet? Dan verzoeken wij het u nogmaals te proberen. Als dit ook niet lukt, probeer dan contact op te nemen met uw maatschappij.


iDeal of PayPal

Het kan zijn dat uw saldo niet voldoende is voor de aankoop. Wij verzoeken u daarom om dit te controleren. Lukt het daarna nog niet? Neem dan contact op met uw bank. Zijn geen van deze redenen de reden voor de betalingsblokkade? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag weer verder.

Terugbetaling

Mocht u een artikel retour hebben gestuurd, dan betalen wij u het liefst zo snel mogelijk, en anders binnen uiterlijk 14 dagen terug. Het geld wordt teruggestord op de rekening waar de bestelling mee betaald is.

Betaalvoorwaarden

Alle prijzen in onze webshop zijn in EUR. Wij hanteren het Duitse BTW-percentage van 19% .

Heeft u nog vragen?

Wij staan voor u klaar!

030 - 80 80 171
support@brunobed.nl