Beoordelingen

Totale beoordelingen van onze klanten


De Bruno biedt uitstekende ligeigenschappen en een hoog slaapcomfort."

Dr. med. Jörg Kleine-Tebbe, klant


4,5 sterren

22.01.22

1a dienst

Sabine

Nadat we de bank in de showroom in Düsseldorf, met daarbij het beste advies, hadden bekeken, verliep de online bestelling en de levering uitstekend. Goede communicatie via e-mail, de beloofde leverdatum werd nagekomen en de chauffeurs van het transportbedrijf waren zeer behulpzaam en voorzichtig bij het naar boven dragen van de bank naar de eerste verdieping.
De montage en installatie waren eenvoudig en goed beschreven in de instructies. Aan te bevelen.


5 sterren

21.01.22

Perfect mooie goederen

Dieter Schulz, Braunschweig

Ik ben zeer tevreden over de deken en het kussen, de deken is lekker licht en het is er in een mum van tijd warm onder. Niet meer zweten en niet meer bevriezen, dat is hoe ik het wil.
Groet. Dieter


5 sterren

21.01.22

Slaapbank - super tevreden - ik kan het alleen maar aanraden!

Tanja, Steiermark

Werd zelfs eerder geleverd dan bevestigd. Erg goed gemaakt en ziet er goed uit. De ombouw naar een bed functie is eenvoudig en gemakkelijk te doen. Mijn gasten zullen er veel plezier mee hebben. Met vriendelijke groeten aan Berlijn.


5 sterren

20.01.22

Een droom - slapen als in de hemel

Nadine Günther, Essen

Bezorging perfect, voldoende maar niet overdreven verpakt. Goed doordachte toebehoren en kleine details. Het bed is supermakkelijk in elkaar te zetten en je ligt en slaapt hemels!!! We zijn dolblij en onze verwachtingen zijn meer dan waargemaakt.


5 sterren

20.01.22

Kussen

Hannah Josefus, 49716 Meppen

Top


5 sterren

20.01.22

Perfect - ik kan alleen maar aanraden

Graz, Stolz

Ik ben helemaal enthousiast over deze slaapbank. Ik ben hem gaan bekijken in Wenen (showroom). Mooi design - tijdloos en knus. Mijn kat heeft ook plezier als zij erop liggen mag (maar alleen met een dekentje).


3 sterren

20.01.22

slaapbank

von Colbe, 59075 Hamm

de bank ziet er mooi uit en is comfortabel. Het bevalt me niet dat er een probleem is met het hoofdeinde. Als je rechtop gaat zitten om er tegenaan te leunen, kan het hoofdeinde van de 160 cm brede slaapbank slechts een persoon van 80 kg dragen.
Stel alstublieft een oplossing voor, bedankt


5 sterren

19.01.22

Helemaal tevreden

Bodo Falch, Augsburg

Sinds ik in het Bruno bed slaap, heb ik het gevoel dat ik eindelijk weer langer kan slapen. Erg aangenaam liggevoel.
In het bijzonder moet ik ook de klantenservice prijzen. Ik heb zelden zo'n snelle, efficiënte en oprecht vriendelijke klantenservice meegemaakt.


3,5 sterren

19.01.22

optisch niet helemaal perfect

hgzp, Weilburg

Het Bruno bed is goed, geen twijfel mogelijk. Het is heerlijk om op te slapen, maar met een topper erg zacht.

Alleen de buitenkant is voor verbetering vatbaar:
- Het hoofdeinde zit niet echt vast, omdat het er alleen wordt ingeschoven.
- Het hoofdbord heeft een vaste bekleding en ziet er, althans in de beige uitvoering, zeer verfijnd uit, maar heeft geen wasbare hoes.
- Het hoes over de onderste box ziet er altijd een beetje gekreukt uit en is er alleen overheen gelegd, niet vastgezet.
- De hoes van het matras is ook permanent (enigszins) gekreukt omdat hij opgerold wordt geleverd.
- Het matras en de onderste box verschuiven lichtjes tijdens het slapen, zitten niet vast op één positie.
- De bovenzijde van het matras steekt uit en geeft geen zuiver beeld van de topper als alleen die met het hoeslaken is afgedekt.
Ondanks alles, een goed boxspring bed!


5 sterren

19.01.22

100% aanbeveling!

Aalen, Aalen

De bezorging was zoals beloofd en aangekondigd. De bezorgdatum kon worden gekozen - heel eenvoudig via een ontvangen e-mail. Het transportbedrijf kondigde zich aan per e-mail - daarna een telefoontje 1/2 uur voordat de vervoerder arriveerde. De twee bezorgers waren zeer bekwaam en beleefd en brachten de zware onderdelen snel en voorzichtig naar de eerste verdieping - precies zoals je zou wensen! Super service! De onderdelen waren goed verpakt en de afzonderlijke verpakkingen waren genummerd. De montage zonder extra gereedschap was ook geen enkel probleem binnen 1/4 uur met behulp van de gedetailleerde instructies! Het proces van bestelling tot levering verliep absoluut vlekkeloos - gewoon top!
CONCLUSIE: Ik ben blij dat ik mezelf op de BRUNO boxspring heb getrakteerd! Het ziet er geweldig uit en ik slaap heerlijk in dit bed!
Daarom: 100% aanbeveling!


5 sterren

18.01.22

Boxspring bed

Bremerhaven, Bremerhaven

Het was precies zoals beloofd, bezorging precies op tijd, eenvoudige montage en slapen als op wolken, geweldig.


4,5 sterren

17.01.22

4-seizoenendeken

Marko Peucker, Berlin

Super comfortabel! De perfecte aanvulling voor een goede nachtrust.


5 sterren

16.01.22

Mooie slaapbank

Carmen Müller, Greifswald

De slaapbank is van zeer goede kwaliteit. Het advies, de bestelling en de levering verliepen heel goed. Onze gasten zijn enthousiast.
We kunnen het alleen maar aanraden.


5 sterren

14.01.22

Alles is top!

Gabriele Greisle

Hoeslaken zoals beschreven, zeer snelle levering.


5 sterren

12.01.22

Geweldige kussens

Maria Harrer , Fladnitz an der Teichalm

Alles goed....graag weer


5 sterren

07.01.22

Erg comfortabel slapen

Charlotte Mießner, Großenhain

We waren al lang op zoek naar een matras en zijn zeer tevreden over het slaapcomfort!


4 sterren

06.01.22

Zeer comfortabel slapen

Charlotte Mießner, Großenhain

We waren op zoek naar een matras met lange poten en zijn zeer tevreden over het slaapcomfort!


4,5 sterren

29.12.21

Zeer tevreden

Nancy Edwards, Amsterdam

Ik ben zeer tevreden met het matras.


4,5 sterren

23.12.21

Super kwaliteit

Judith Rautinger, Nürnberg

We zijn erg blij met de kwaliteit en de service!


5 sterren

16.12.21

Top

A.M., Uehlfeld

Stabiel bedframe, snel en makkelijk in elkaar te zetten, piept niet, ziet er goed uit, we zijn er erg blij mee.


5 sterren

08.12.21

het 2e matras

Michaela Kürz, Rheinhausen

Dit is inmiddels mijn tweede Bruno matras. Ik heb snel last van mijn rug en slaap het best op het Bruno matras en wordt 's morgens zonder pijn wakker.


5 sterren

01.12.21

Super comfortabele matras

Nils H., Weilheim

Makkelijk bestelproces, super matras, alles picobello.


5 sterren

22.11.21

Goede website, goed advies op site, snelle levering

AndreAs, Berlin

Al met al is alles goed gegaan. Heb ook voor de zekerheid de showroom bezocht na de selectie op de website. De levering was snel en netjes.
Het slaapcomfort is goed, hoewel vrij stevig. Ik neem, dat je er lang plezier van zult hebben.


5 sterren

22.11.21

Geweldig bed

Spreider, Schierling

We vertrouwden op de beoordelingen van het bed en werden niet teleurgesteld. We slapen nu al 6 weken in het Bruno bed en erg enthousiast.


5 sterren

21.11.21

Hoogwaardige afwerking en zeer comfortabel

Nina Z., Würzburg

We kochten de slaapbank in donkergrijs voor ons kantoor en gebruiken hem voor onze gasten. We hebben er ook zelf op geslapen om te hem te testen.
De bank heeft een zeer hoogwaardige afwerking en kan moeiteloos in een bed worden veranderd. Het is heerlijk om op te slapen! Eerst dachten we dat de kieren tussen de kussens misschien oncomfortabel zouden zijn, maar juist op die plaatsen lig je niet, dus merk je er helemaal niets van.
We hebben geen topper besteld omdat we geen ruimte hebben om hem op te bergen, maar er een gewoon dekbed als knuffelfactor opleggen werkt ook top!
Wij bevelen de slaapbank 100% aan!
P.S.: Opgelet voor al wie een exacte opmeting nodig heeft: de 2-zitsbank met smalle armleuning is 4 cm breder dan aangegeven.


5 sterren

19.11.21

... Top gastenbed ...

Piet Reymann

... waarop we zeer goede feedback hebben gekregen van onze vorige overnachtende gasten ...


5 sterren

17.11.21

Slaapbank

Margit Janisch

Snelle levering door vriendelijk personeel. Daarvoor zeer prettige communicatie met "Bruno Bett". Eenvoudige montage volgens de instructies. Snel in- en uitgeklapt. Ligcomfort is goed. We zijn helemaal tevreden.


5 sterren

17.11.21

Super slaapcomfort en betrouwbare levering

Karsten Schmidt, Rodgau

Na bijna 1 week op het bed te hebben geslapen, ben ik super enthousiast. De montage was zo simpel als beschreven. De levering werd 5 minuten voor de geplande tijd gedaan door het transportbedrijf. Dat krijg je niet altijd. Tot nu toe zijn er echt geen op of aanmerkingen. Ik kan het alleen maar aanraden.


4,5 sterren

17.11.21

Zeer aan te bevelen

Nora, Gießen

Top:
- ziet er visueel super uit
- zeer comfortabel
- gemakkelijk te hanteren
- vlotte levering en vlotte en snelle montage

Flop:
- Het hoofddeel is iets lager dan de andere twee delen wanneer men ligt. Dan moet je het doen met dikkere kussens.


5 sterren

15.11.21

Boxspring bed

Gerhard L., Neubeuern

Alles is in orde - al de 3e gekocht binnen de familie.


5 sterren

15.11.21

Beste bed

Geretsried, Protze

We slapen als in de 7e hemel, je wil helemaal niet meer opstaan, levering en montage waren goed, helaas is het tegenwoordig erg moeilijk om kwaliteit te krijgen, we hebben de meubelzaken vaarwelgezegd, we hebben het 2e product van Bruno al in huis.


5 sterren

14.11.21

Top bed, super service

Nadine A., Engelskirchen

Wij zijn zeer tevreden met het Bruno boxspring bed en slapen heerlijk. De service is ook top - zeer vriendelijk en snel afwikkeling.


5 sterren

14.11.21

Uitstekend bed

UM, Nürnberg

Echt een geweldig bed, een heerlijk slaapgevoel, perfecte levering en super communicatie vanaf de bestelling tot de montage van het meubel.


4 sterren

14.11.21

Super comfortabel met goede kwaliteit en eerlijke prijs

Günter Schlesiger, Waldshut-Tiengen

Dit is al de tweede boxspring die we hebben besteld. Wij zijn nog steeds overtuigd van de kwaliteit. Het matras samen met de topper is zeer comfortabel. Rugpijn behoort tot het verleden.
De montage is in principe goed beschreven. Helaas hadden we, net als bij het eerste bed, veel problemen met het plaatsen van het hoofdeinde. Het zou zeer wenselijk zijn als Bruno een constructieve verbetering zou kunnen vinden. Het probleem is, dat het hoofdeinde alleen kan worden geplaatst wanneer het absoluut horizontaal wordt gehouden door 2 personen. Gezien het aanzienlijke gewicht, is dit een beetje een uitdaging.
Ik heb ook kritiek op de bezorgdienst. Er kwam maar één persoon, die aanvankelijk weigerde het bed in de slaapkamer af te leveren. Pas na mijn aandringen werd het bed naar de slaapkamer gebracht. Ook ik moest actief helpen. Dat is niet echt mogelijk. Als levering in de slaapkamer deel uitmaakt van de service, dan moet dit zonder problemen en zonder mijn hulp gebeuren. Daarom, slechts 4 sterren deze keer.


4,5 sterren

13.11.21

Top slaapbank!

Hauer, Bad Kreuznach

top
- Levering volgens gewenste datum met klein tijdsvenster
- groot vakmanschap
- ziet er goed uit
- Slaapcomfort goed- Slaapcomfort met topper zeer goed
flop
- Rhenus-werknemers droegen geen Corona-masker, zelfs niet nadat hun dat was gevraagd.
- de verkeerde poten waren bevestigd
top
- BRUNO service verontschuldigde zich meerdere malen en gaf een kleine gift

Ik ben er zeker van dat dit een uitzondering was.
Ik zou altijd nog een keer bestellen.


4 sterren

13.11.21

Super comfortabel bed met kleine gebreken

DiGo, Rheinberg

Allereerst moet ik zeggen dat ik nog nooit in zo'n comfortabel bed heb gelegen, en ik zou het bed zo weer kopen en aan anderen aanbevelen!
De bezorging was geweldig, het bed werd in de slaapkamer afgeleverd, en nu komt de "MAAR"...
Helaas moet ik hier één ster voor aftrekken. Helaas kon het hoofdeinde niet in de rails van het bed worden geschoven, zoals de bedoeling en het plan was. De voorgemonteerde rails van het bed zaten niet alleen scheef, maar ook te ver uit elkaar. Het was daarom niet mogelijk het hoofdeinde te plaatsen. Jammer. Het leek wel of een werknemer de montagerails op het oog had vastgeschroefd. Dit had moeten worden opgemerkt en gecorrigeerd tijdens de eindinspectie.
Maar ik loste dit probleem snel op met een accuboormachine.
Na 4 weken vertoont de topper al kuilen door erop te liggen, ook al hebben we allebei een normaal gewicht. Het ziet er niet mooi uit, maar het hindert niet met slapen.
Maar al met al, een heel mooi bed!


5 sterren

13.11.21

Klasse bank voor in de woonkamer

Robert

Topkwaliteit. Ik heb het nog niet gebruikt om te slapen, maar het is geweldig als zitplaats of gewoon om te ontspannen.


5 sterren

12.11.21

Super bed, super service, super slaap

Franziska Elsässer, Berlin

De montage service was geweldig en vriendelijk, en het bed zelf is geweldig. Ik slaap er heerlijk in, de matras is geweldig, erg blij dat ik hem gekocht heb!


5 sterren

11.11.21

Bed voor de eeuwigheid

Ma Do, Pforzheim

Het bed heeft niet teleurgesteld, integendeel, ik ben er helemaal weg van.
Ik wilde een stabiel bed dat niet piepte. Dat is wat ik heb. Super eenvoudig te monteren, chique, minimalistisch design en oneindige stabiliteit. Getopt door onberispelijke kwaliteit, alles past en ziet er zeer stabiel en hoogwaardig uit.


5 sterren

11.11.21

Mr

Antonio Julio Rangel

EXCELENT!!!!


5 sterren

10.11.21

Super bed

Anne Schulz, Neumagen-Dhron

Echt een geweldig bed, super slaapkwaliteit. Ik ben echt verbouwereerd. Ik heb er vanaf de eerste dag heerlijk in geslapen.


4 sterren

09.11.21

Zacht maar luid

Julia Nast, Bayreuth

Het kussen is echt aangenaam zacht en comfortabel. De nogal stijve kussensloop kraakt echter ongewoon luid tijdens de eerste paar nachten. Je raakt eraan gewend, maar het kan beter!


4 sterren

05.11.21

Goede slaapbank

Stefan Platner, München

Goed


5 sterren

05.11.21

Klasse

Rainer Dohrn, Eckernförde

De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend


4 sterren

04.11.21

Goede slaapbank

Stefan Platner, München

Goed


5 sterren

03.11.21

Bruno houdt zijn woord

Karin Lotzin, Kassel

Ik slaap nu ongeveer een maand op mijn nieuwe Bruno matras en ben zeer tevreden. De eerste dag dacht ik dat het te zacht was. Maar al in de eerste nacht merkte ik dat het precies goed was. Net als de beschrijving, niet te hard en niet te zacht.
Voor mij de beste beoordeling!


5 sterren

01.11.21

Ligcomfort

Wolfgang Tillmann, Lüdenscheid

Het matras alleen was een beetje te hard voor ons. Daarom hebben we de topper nabesteld. Het ligcomfort is nu ideaal.


5 sterren

29.10.21

Top kwaliteit

R.Graf, Trittau

Bestelling + levering was vlot en perfect. Na de slaapbank en de topper, heb ik nu de winterbedden besteld. Alles TOP. Elke keer weer.


5 sterren

22.10.21

Top prijs/prestatie

Stefan H., Zürich

Bestelling en levering vlot en zoals gewenst. Het product maakt tot nu toe een zeer goede indruk. Ik ben zeer tevreden.


5 sterren

19.10.21

TOP!

Sylvia Ludwig

We kochten een jaren geleden al een matras en zijn er nog steeds blij mee. Nu heeft onze zoon er ook een gekregen en hij slaapt heerlijk. Dankje!


5 sterren

18.10.21

Hoeslakens

Karl Heinz Ehrlich

Uitstekende kwaliteit + super pasvorm meer is niet mogelijk.


5 sterren

12.10.21

uitstekend

Ralf Korte

levering zonder problemen; montage alleen zonder problemen; ligcomfort uitstekend; design van het bed eenvoudig, robuust, mooi.


5 sterren

09.10.21

Snelle levering

Andreas K. , Bremen

Ik heb de kussens natuurlijk niet geopend voor de inhoud, maar ze maken een goede indruk. De eerste twee weken was er echter een lichte geur.


5 sterren

03.10.21

Topkwaliteit en vriendelijke service!

PP, Stuttgart

Ik ben zeer tevreden over de 4 kussens (2 maal 80x80 & 2 maal 40x80) net zoals de deken (135x200) gewoon super.


3,5 sterren

27.09.21

Matras te zacht

Angerer, Baiersdorf

Jammer dat er voor de 140x200 boxspring geen keuze is in hardheid van de matras. Voor mij is de bijgeleverde matras te zacht voor een lichaamsgewicht van 80kg. Pas na het weglaten van de topper en het draaien van de matras werkt het enigszins. Helaas gaat het comfort van de schouderzone voor zijslapers verloren.


5 sterren

26.09.21

Gewoon Hemels

Anett Weiss

Het Bruno kussen is super comfortabel. Het verliest zijn volheid niet als je erop ligt. Top kussen


5 sterren

05.09.21

Kussen

Thomas Drotleff

Bestelling, levering en kwaliteit top!


5 sterren

04.09.21

Alles prima!

Niklas P., Erkelenz

Nadat het BRUNO matras mij ten zeerste was aanbevolen, besloot ik hem te kopen en ik heb er nog geen spijt van gehad! Het arriveerde sneller dan verwacht. Mijn angst dat het een paar dagen zou moeten luchten na het uitpakken was niet waar, er was geen enkele geur! Dus ik heb het matras wat tijd gegeven om zich te 'ontvouwen'. Nu ligt hij op een verstelbare lattenbodem met een licht verhoogd hoofdeinde en biedt hij een zeer aangenaam lig- en slaapcomfort! Ik ben zeer tevreden en kan het BRUNO matras alleen maar aanraden!