Verzending en retour sturenGratis verzending en retourUw bestellingen bij Bruno worden gratis door ons naar u verzonden. Ze worden bij u thuis aan de deur afgeleverd. Dit is anders wanneer u op een hogere etage woont, dan leveren wij de matras alleen tot het begin van het pand. Door middel van een trackingscode kunt u uw bestelling makkelijk online volgen en zien wanneer deze bij u bezorgd wordt. Pakketten worden verzonden in samenwerking met DHL of een transport partner.

Ook wanneer u besluit gebruik te maken van de 30 dagen bedenktijd, halen wij alles kosteloos thuis bij u op. Alleen de kennisgeving aan ons dat u uw bestelling wilt terug sturen moet binnen 30 dagen gebeuren, het is geen probleem als de daadwerkelijk retour zending daarna pas plaatsvindt. We zullen u in het geval dat u de matras retour wilt sturen duidelijke instructies geven over de gang van zaken, dit gaat allemaal erg eenvoudig.

Klein verpakt, makkelijk te vervoeren

Wij leveren het pakket bij u aan de voordeur af. Dankzij de in de verpakking aangebrachte handvatten, kunt u het pakket makkelijk verplaatsen (naar bijvoorbeeld uw slaapkamer). U hoeft bij Bruno dus niet te slepen met een grote zware matras.

Ook al is een grote matras klein ingepakt, maakt u zich geen zorgen over kwaliteitsverlies. Wij hebben de matras met uiterste zorg compact verpakt, zodat deze makkelijker te vervoeren is. Dit heeft echter geen enkele invloed op de kwaliteit.