»Factory«, het Bruno metaalbed

Metallbetten von Bruno Metallbett von Bruno mit Matratze Metallbett mit Lattenrost und Topper Metallbett mit Matratze und Topper Minimalistisches Bett in schwarz mit Matratze Detailbild der Kante des Bruno Metallbetts Detailbild der Kante des Bruno Metallbetts mit Matratze Metallbett mit Matratze
140 x 200 cm 160 x 200 cm 180 x 200 cm 200 x 200 cm

 

Prijs
€ -.---,-
incl. 19% BTW
Bij Bruno kunt u proefslapen onder de gunstigste voorwaarden!
Consumentenbond, april 2019

In staal gegoten elegantie

Dat iets zo straks en minimalistisch juist zo elegant en knus over kan komen. Bruno’s robuuste metalen frame zorgt voor een heerlijk comfort en goede stabiliteit. De matte afwerking geeft net dat chique industrieel tintje.

Bettgestell im Industriedesign
Puristisches Bettgestell
Modernes Bett
Doppelbett aus Metall
Schlichtes Bettgestell mit Matratze
Designer Metallbett für Loft

Bruno komt naar Nederland!

Vanaf 2020 is Bruno ook in Nederland te zien (en ervaren)! Bruno zal de regio Utrecht een thuis gaan noemen.
Wilt u dit niet missen? Klik dan hier om op de wachtlijst te komen te staan. Wij sturen u een mailtje wanneer het zo ver is!

Elegant, minimalistisch en duurzaam


Het strakke en minimalistische design van het Bruno metaalbed »Factory« heeft weinig woorden nodig.

Dankzij het robuuste kwaliteitsstaal is het extreem duurzaam en vormvast. Het matte effect zorgt voor de elegante look.

De levering wordt door twee personen uitgevoerd tot aan uw slaapkamer. Een of twee lattenbodems - afhankelijk van de grootte van het bed - worden gratis meegeleverd. Dankzij de handige constructie kan het bed binnen 15 minuten klaar zijn voor gebruik zijn!

Metallbett mit minimalistischer Formsprache

Onder 1200 °C gegoten

Bij Bruno wordt alleen hoogwaardig staal gebruikt, dat wordt gevormd en gehard onder extreme hitte. Dit zorgt voor een luchtkoeling die de Bruno Bed »Factory« zo extreem sterk en duurzaam maakt.

Handwerk
Stahlprofil des Bruno Metallbett

Een sterk profiel

Het stalen frame wordt met de hand gelast. Vanwege de profielbreedte van 3 cm weegt het Factory Metal Bed veel meer dan eenvoudige metalen bedden en bereikt het een forse 37 kg in het 180x200cm-model.

Na het lassen wordt het bed in meerdere lagen met zwarte lak gepoedercoat. Dit zorgt voor een gelijkblijvende hoge kwaliteit en het typische matte effect.
Dit zeggen onze klanten

Bed en matras hebben de verwachtingen overtroffen (ik ben zwaar). Het bed is gemakkelijk te monteren, chique, zeer stabiel & gaat nog eeuwen mee.

Andreas Bley Leonberg


175 Beoordelingen - 4.8 / 5
Gemiddelde beoordeling van onze klanten

Meer beoordelingen

Perfecte match: de Bruno matras

Schlichtes Bett mit Matratze

Het is moeilijk om zoiets hemels te beschrijven, maar slapen op een Bruno matras is iets speciaals. De matras past zich dankzij het speciale BrunoX-schuim aan uw lichaam aan en ondersteunt waar het ergonomisch nodig is. Het resultaat: een zwevend gevoel, waar al duizenden klanten van zijn overtuigd.

» Ik ben zeer tevreden met mijn Bruno matras en raad het zelfs mijn patiënten aan. «

Florian Cordes, fysiotherapeut uit Keulen

  Voorwaarden die u goed laten slapen

30 dagen proefslapen

Wij bieden u een 30 dagen proefslapen aan. Zo kunt u de Bruno producten zelf proberen en uzelf overtuigen van onze kwaliteit. Zijn u en Bruno toch geen match, dan halen wij de producten gratis op en betalen wij u natuurlijk terug.

10 jaar garantie

Na jarenlang onderzoek en het gebruik van hoogwaardig materiaal, zijn wij overtuigd van onze kwaliteit. Wij bieden u daarom graag 10 jaar garantie aan.

Gratis levering tot in de slaapkamer

De koerier zal u bellen om een exacte bezorgafspraak te regelen. Zo komt het altijd voor u uit. De levering wordt door twee mensen uitgevoerd.

Een sterke prijs-prestatieverhouding

Door directe verkoop voelen we ons meer betrokken met onze klanten en kunnen wij onze hoge kwaliteitsproducten voor een scherpere prijs aanbieden door tussenhandelaren over te slaan.Heeft u nog vragen?

Wij staan voor u klaar!

030 - 80 80 171
support@brunobed.nl