Verzending

Bruno levert gratis naar Nederland

Bruno verzendt alle producten, zoals de Bruno matrass, de Bruno boxspring en de Bruno slaapbank professioneel en snel. U heeft natuurlijk het recht om alle producten binnan 30 dagen na levering te retourneren en het aankoopbedrag terug te krijgen. Zo heeft u genoeg tijd om uw Bruno product te testen.

Hoe lang duurt de levering?

De leverdatum wordt op de bestelpagina getoond zodra u de gewenste afmeting aanklikt. Dit is afhankelijk van de actuele vraag en de magazijnvoorraad. Zolang de gewenste selectie voorradig is, duurt de levering ongeveer één tot twee weken. Het transportbedrijf zal zich van tevoren bij u melden om een exacte leverdatum af te spreken.

Word ik op de hoogte gehouden van de status van mijn levering?

Jazeker! Wij laten het u weten wanneer uw bestelling is geplaatst en wanneer uw bestelling naar Nederland vertrekt. Ongeveer 1 of 2 dagen later neemt onze koerier contact met u op om een bezorgafspraak te maken en een exact tijdsstip hiervoor te vinden.

Worden de producten tot de slaap- of woonkamer geleverd?

Ja, de Bruno producten worden door het transportbedrijf verstuurd. De twee ervaren medewerkers zullen de producten tot de gewenste kamer brengen.

Hoe kan ik gebruik maken van de montage service?

Kan ik mijn bestelling 's avonds of in het weekend laten bezorgen?

Tegen extra kosten bestaat er de mogelijkheid een bepaald tijdvak of de levering op zaterdag te boeken. Bespreekt u deze opties a.u.b. direct tijdens het telefonisch maken van een afspraak met het transportbedrijf.

Hoe kan ik mijn Bruno producten kostenloos retourneren?

Meer informatie over de ophaalservice kunt u hier vinden.

Heeft u nog vragen?

Wij staan voor u klaar!

030 - 80 80 171
support@brunobed.nl