Voorwaarden & betaling

Voorwaarden

Garantie

Naast de wettelijke garantie bieden wij u een proportionele garantie van 10 jaar op de Bruno matras, de Bruno boxspring, de slaapbank en het metalen bed "Factory". Welke gebreken hieronder vallen, kunt u vinden in onze Algemene Voorwaarden .

30 dagen proefslapen

U heeft de mogelijkheid om de Bruno boxspring 30 dagen lang binnen uw eigen vier muren te testen. Als uw Bruno product u niet bevalt, zorgen wij ervoor dat het gratis wordt opgehaald en krijgt u binnen 14 dagen na retour uw geld terug.

Retour voorwaarden

Als u uw product wilt retourneren, neem dan binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen contact met ons op. Het feit dat het product ook binnen deze periode wordt opgehaald is niet noodzakelijk voor de terugbetaling van het aankoopbedrag, alleen uw feedback moet binnen deze periode zijn ontvangen.

Uitvoeren van retouren

Meubelstukken
Om uw product zo goed mogelijk te kunnen testen, kunt u natuurlijk alle beschermfolie en de originele verpakking verwijderen. Als u niet tevreden bent, zal onze expediteur het product ook onverpakt op de plaats van levering ophalen.

Beddengoed
Als u niet tevreden bent met het beddengoed, kunt u het binnen 30 dagen retourneren via DHL. Wij sturen u de link voor uw retourlabel nadat u de retourzending bij ons heeft aangemeld.

Topper
Toppers kunnen ook na 30 dagen via DHL worden geretourneerd. Wij sturen u de link voor uw retourlabel nadat u de retourzending bij ons heeft aangemeld. Wij bieden ook thuisafhaling aan, wat ook geregeld kan worden via de DHL link.

Betaling

Wij bieden u de volgende betalingmethoden aan:

iDEAL
Na het bestelproces wordt u doorgestuurd naar de pagina van iDEAL. Daar kunt u zoals u gewent bent met uw eigen bank betalen. Deze betaling wordt vervolgens door Braintree verwerkt.

PayPal
Nadat u uw bestelling hebt verzonden, wordt u doorgestuurd naar de PayPal-pagina. Daar kunt u zoals gebruikelijk inloggen met uw PayPal-toegangsgegevens of ook een nieuwe rekening openen. PayPal is snel en veilig.

Credit card
Credit card betalingen op Brunobed.nl worden gecodeerd en verwerkt door de provider Braintree. Er worden geen creditcardgegevens door ons opgeslagen.