Voorwaarden & Betaling

Voorwaarden

Garantie

Naast de wettelijke garantie bieden wij een proportionele garantie van 10 jaar op de Bruno matras, de Bruno boxspring, de slaapbank en het metalen bed "Factory". Welke gebreken hieronder vallen, kun je vinden in onze Algemene Voorwaarden .

30 dagen proefslapen

Je kunt de Bruno boxspring 30 dagen lang binnen je eigen vier muren uitproberen. Mocht het Bruno product je niet bevallen, zorgen wij ervoor dat het gratis wordt opgehaald en ontvang je binnen 14 dagen na retournering je geld terug.

Retour voorwaarden

Als je het product wilt retourneren, neem dan binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen contact met ons op. Het feit dat het product ook binnen deze periode wordt opgehaald is niet noodzakelijk voor de terugbetaling van het aankoopbedrag, alleen je feedback moet binnen deze periode zijn ontvangen.

Uitvoeren van retouren

Meubelstukken
Om het product goed te kunnen testen, kan alle beschermfolie en de originele verpakking verwijderd worden. Als je niet tevreden bent, zal onze vervoerder het product onverpakt op de plaats van levering ophalen. Alleen bij de Bruno poef moet de verpakking worden verwijderd. Neem per e-mail contact met ons op en wij zorgen voor de rest: [email protected].

Beddengoed
Je kunt het beddengoed binnen 30 dagen retourneren via PostNL. Nadat de retourzending bij ons is gemeld, sturen we je de link voor het retourlabel.

Topper
Toppers kunnen ook na 30 dagen via DHL of PostNL worden geretourneerd. Na aanmelding van de retourzending sturen we je de link voor het retourlabel. (Thuisafhaling is ook mogelijk en kan worden geregeld via de DHL-link.)

Betaling

Wij bieden de volgende betalingmethoden aan:

iDEAL
Na het bestelproces word je doorgestuurd naar de pagina van iDEAL. Daar kun je met je eigen bank betalen. Deze betaling wordt vervolgens door Braintree verwerkt.

PayPal
Nadat je de bestelling geplaatst hebt, word je doorgestuurd naar de PayPal-pagina. Daar kun je zoals gebruikelijk inloggen met je PayPal-toegangsgegevens of een nieuwe rekening openen. PayPal is snel en veilig.

Creditcard
Creditcard betalingen op Brunobed.nl worden gecodeerd en verwerkt door de provider Braintree. Er worden geen creditcardgegevens door ons opgeslagen.


Overboeking
Na het plaatsen van een bestelling ontvang je de factuur via e-mail, waarna je de betaling kunt uitvoeren. Zodra de betaling is geverifieerd, zetten we de bestelling in gang.