Klanten beoordelingen



175 beoordelingen - 4.8 / 5

Totale beoordeling van onze klanten


De Bruno biedt uitstekende ligeigenschappen en hoog slaapcomfort.


Liam van Leeuwen Klant

U heeft al een product van Bruno?

Deel uw ervaring!

5 sterren

25.11.19

Bruno Slaapbank: in 1 woord geweldig!

Karin, Utrecht

Onze turquoise Bruno slaapbank is prachtig om te zien, zeer makkelijk uit te klappen en slaapt opperbest! En dat voor zo'n sympathieke prijs! Ik ben uitermate tevreden :-)


5 sterren

23.10.19

Auping kwaliteit voor een klein prijsje

Janneke Rinsma, Dokkum

Bruno is eigenlijk Auping kwaliteit voor de helft van de prijs. Het verschil: de Bruno ligt nog iets lekkerder. Misschien is dat omdat we er minder voor hebben betaald, maar het comfort is ge-wel-dig.


5 sterren

19.06.18

DAT is pas klantenservice!

J.B Dijkzeul-Weber, Rijpwetering

Eigenlijk geldt deze beoordeling voor alle producten van Bruno. We hadden al twee matrassen en hebben de boxspring erbij besteld, inclusief topper. De opdracht werd na de bestelling weliswaar op een of andere manier „over het hoofd gezien“, maar na onze telefonische navraag na vier en een halve week kwam de „Bruno machine“ geweldig op gang. In een recordtijd ontvingen wij ons bed met topper, als toegift werden nog twee "Bärenweich" hoofdkussens meegeleverd.
Het transportbedrijf was punctueel, hun vooraanmeldingen per e-mail waren voorbeeldig. Alles werd door twee mannen naar de bovenverdieping gedragen, zoals was afgesproken. De montage was easy en de topper doet zijn naam alle eer aan - absoluut top!
Het slaapgevoel en het wakker worden zijn gewoon klasse, we hebben nog geen seconde spijt gehad van onze beslissing.
Kleine tip nog voor alle besluiteloze mensen:
gun je de topper, bezuinig niet op de verkeerde dingen…


5 sterren

14.06.18

fantastisch slapen, klasse afwikkeling

Ron Sandberg, Utrecht

Exact aan de levertijd gehouden, levering perfect met aankondiging vooraf, super verpakt; eenvoudige montage, ook alleen mogelijk; prachtige look en fantastisch slapen.
Wij kunnen Bruno boxspring alleen maar aanbevelen


5 sterren

03.06.18

Welterusten

Reinier van Engelen, Den Helder

Wij zijn grote fans van Bruno en slapen hemels. Het enige luxe probleem - in alle andere bedden kunnen we niet meer goed slapen. 100% aanbeveling voor Bruno


5 sterren

03.06.18

Zeer tevreden!

Chella Smets, Santpoort-zuid

zeer tevreden


5 sterren

02.06.18

Hemels bed!

Bart Smit

Een hemels bed!
Eenvoudig bestelproces, super communicatie van het verzendbericht tot aan de eigenlijke levering.
Het bed is in een handomdraai opgebouwd. De afwerking is super en zeer degelijk. Na een paar nachten gewenning is de slaap hemels en waanzinnig comfortabel. De hardheidsgraad is uitstekend en met de topper zelfs behaaglijker.
Conclusie: het bed laat niets te wensen over en is met zijn prijs absoluut OK!


4 sterren

28.05.18

Bed goed – levering gebrekkkig

Bert van der Mool

Het belangrijkste eerst: wij voelen ons zeer op ons gemak in het nieuwe bed, hoewel we pas sinds korte tijd van dit genoegen kunnen genieten. Een duidelijke verbetering t.a.v. de tot nu toe gebruikte kwaliteitsmatrassen.

Een minpuntje vanwege de levering. Die bestond uit 3 verschillende leveringen binnen 4 weken. Daarvan moesten wij 2 weken op de matras op de grond slapen. Kan gebeuren, is echter behoorlijk irritant. 2 gratis kussens werden als schadevergoeding toegestuurd. Dat is aardig, maar nog aardiger zou geen ergernis zijn geweest. Het transport naar Oostenrijk is omslachtig en de communicatie tussen Bruno en transportbedrijven is – tenminste bij ons – gebrekkig.


5 sterren

16.05.18

Je wilt helemaal niet meer opstaan ...

Lain Smit, Alkmaar

De Bruno boxspring was een sensationeel koopbesluit. We houden vanaf het allereerste moment van het bed.


5 sterren

14.05.18

Ronduit tevreden

Petra Hojak, Leidschendam

Bestelling, levering en montage waren zonder problemen en het bed is optisch en met het oog op comfort geweldig. Ik kan het anderen graag aanbevelen!


5 sterren

07.05.18

Droombed, gewoon alleen maar enthousiast

Anna Kraan, Houten

Wij hebben het bed van 200 x 200 cm besteld en zijn absoluut onder de indruk van het slaapcomfort en de kwaliteit. Vanaf de bestelling tot de levering is alles prima verlopen.
Sinds we het bed hebben, staan we zonder rugpijn op.
We hebben de topper erbij genomen en kunnen deze zeer aanbevelen, hij geeft een behaaglijk liggevoel - zo is het gewoon nog beter slapen. Een klein schoonheidsfoutje is echter dat de topper voor de beide matrassen iets te klein is en je daardoor de witte hoes van de matras ziet. Dit doet echter geen afbreuk aan de kwaliteit.


5 sterren

02.05.18

Gewoon geweldig!

Mary Verloop

Na totaal frustrerende tochten door de regionale meubelzaken, waarin het kennelijk absoluut niet uitmaakte of ze een bed konden verkopen of niet, heb ik "Bruno" op internet gevonden. Okay, ik heb er wel een paar dagen over nagedacht of je dan echt gewoon zo op internet een bed kan bestellen. Uiteindelijk hebben die 30 dagen "proefslapen" me dan toch overtuigd en heb ik het bed besteld. Levertijd en levering waren allemaal super okay. De montage was heel snel achter de rug. En daarna volgde de eerste nacht met Bruno: gewoon geweldig. Eerst dacht ik nog, met topper zou het bed te zacht zijn. Maar al snel was het gewoon een genot! Eén probleem is er natuurlijk wel: je wilt 's ochtends je bed niet meer uit. Okay, de topper zou voor de aanblik iets breder mogen zijn, zodat hij direct afsluit met de bovenste matras, maar dat is nu echt jammeren op hoog niveau, het doet geen afbreuk aan het comfort van het bed. Ook moet ik nog vermelden dat Bruno er zeer chic uitziet! Daarom kan ik iedereen alleen maar aanraden om urenlange pelgrimstochten door de meubelwinkels met onvriendelijk personeel te besparen en gewoon Bruno te bestellen. Ik betuig de "Brunomakers" mijn hartelijke dank en hoop op vele jaren met Bruno….


5 sterren

30.04.18

Zover tevreden

Clemens van der Waal, Edam

Zover past alles voor mij; ben tevreden. Zonder topper vind ik het beter dan met.


5 sterren

28.04.18

Gewoon een superkoop! Kan ik 100% bij anderen aanbevelen.

Jürgen Stokowski

Ik kan het bed met de topper 1,80 x 2,00 alleen maar aanbevelen!


5 sterren

25.04.18

...tot nu toe alles goed gedaan!

Jan Bleeker

Eenvoudige montage (met z'n tweeën ca. 20 min), goede afwerking. Slapen zeer goed, was bang, de matras zou te zacht zijn- is precies goed. De topper hebben we een week gebruikt, vonden het dan al met al te zacht…als het zo blijft: top!


5 sterren

19.04.18

Ik heb een Bruno bed en nu heb ik een probleem.

Wichert Faber, Nijmegen

Mijn probleem is dat ik vier keer per week ergens in een hotelbed slaap en nu pas het verschil met een firstclass bed geslapen heb.:-) Tot nu toe deden die bedden mij niet veel, maar nu. Mijn Bruno bed is met de topper gewoon ongelooflijk comfortabel en ik slaap er goed op. Alles is zeer goed verlopen, de levering was goed, de verpakking werd meegenomen en de montage was zeer eenvoudig en gewoon geniaal uitgedacht. Ik ben zeer tevreden, ook met de kwaliteit. Ik zeg dank voor een geweldig bed!


5 sterren

19.04.18

Kwaliteit top

Coen Hoekert

In z'n geheel zeer goede kwaliteit; over het concept en de keuze van de stoffen en de materialen is nagedacht. Het ligcomfort is top. Dat geldt ook voor de service van het bedrijf.


5 sterren

15.04.18

Zeer tevreden!

Erik de Reus , Utrecht

De doorlopende 1,8 x 2,0 m matras bezorgt ons sinds 5 weken een ontspannen slaap in iedere positie. We vinden, de hardheidsgraad is voor volwassenen tussen 70 en 90 kg precies goed. De mogelijkheid om proef te slapen is geniaal.


5 sterren

15.04.18

Bruno boxspring 1,80 x 2,00m met topper.

Kenneth Lutz , Amsterdam

Mijn levensgezellin is al twee keer aan de tussenwervelschijf geopereerd en terwijl ik begin dit jaar zelf met een blokkade in mijn rug werd geconfronteerd, kwam ik op het idee, er moet een nieuw bed komen wat de rug ontziet. Na een korte zoektocht op internet stuitte ik op Bruno boxsprings. Na het bestuderen van de website en de vele goede klantenbeoordelingen hebben we snel voor de variant 1,80 x 2,00m met een doorlopende matras en topper in antraciet gekozen. Medebepalend was ook, dat voor de Bruno boxspring in deze maat er eventueel ook een 1,00 m hoog hoofdbord voorhanden was en zo perfect onder ons schuine dak past. We zouden ook de 2,00 x 2,00 variant hebben genomen, maar die is er helaas alleen maar met een hoofdbord van 1,20m. Waarom eigenlijk? Na 4,5 weken werd het bed punctueel geleverd en door het transportbedrijf tot in de slaapkamer gedragen. De montage verliep zelfs voor één persoon in een mum van tijd zonder problemen. Bij de bedpoten hebben we gekozen voor de zwevende look. De afwerking en het design maken een hoogwaardige indruk. Nadat we het bed twee dagen lieten luchten, want het ruikt na het uitpakken toch wel wat sterk, konden we voor de eerste keer de nacht doorbrengen in onze nieuwe Bruno. Ik moet toegeven, ik was in het begin een beetje sceptisch, want het bed met de topper voelt wel heel erg zacht. Na de eerste paar nachten was deze twijfel echter snel verdwenen, want het liggevoel is super comfortabel en niet te vergelijken met ons oude, traditionele bed. Voor zijslapers is een te hard matras ook niet aan te bevelen. Heb nog een "Bärenweich" hoofdkussen erbij besteld dat goed op de matras lijkt te zijn afgestemd. Iedere avond is er het heugelijke vooruitzicht dat je in je Bruno bed kunt gaan liggen en ook het opstaan is door de aangename lighoogte comfortabel. Wat ons betreft een duidelijke aanrader voor anderen en we hebben tot nu toe geen spijt van de gemaakte investering.


4 sterren

11.04.18

Super bed

Sigrid Kröger, Nordhorn

Alles verliep fantastisch, van de bestelling tot aan de ongecompliceerde montage. Bruno is een zeer comfortabel bed en de slaap is fantastisch. Het is alleen jammer dat de topper niet met de matras aansluit en de aanblik daaronder lijdt. Dat zou bij een doordacht product eigenlijk niet voor mogen komen en is zeker nog rijp voor verbetering, vandaar een klein minpuntje, omdat het mij echt stoort.


5 sterren

09.04.18

Droom bed

Biljana Delic

Eigenlijk schrijf ik nooit een beoordeling, maar aangezien ik uiterst tevreden ben maak ik een uitzondering. Heb zelden zo goed geslapen, de bestelling verliep zeer snel. Support aan de telefoon top!
De heren die het bed hebben gemonteerd waren super snel, er waren geen complicaties.
Het bed had zelfs binnen een week bezorgd kunnen zijn, maar helaas was ik destijds in het buitenland. Het transportbedrijf was zeer vriendelijk, had met mij een afspraak gemaakt die ook voor mij past, zonder problemen. Ik zou wensen dat het bij andere leveringen ook zo zou zijn. Daarom ook 5 sterren van mij.


5 sterren

08.04.18

Fraai bed

Harald Wenz

Wij zijn over alles tevreden. De bestelling, de levering en de montage was zoals aangegeven.


5 sterren

31.01.17

Wij zijn zeer verheugd

Henri Van den Berg, Bennekom

Wij hebben nu 3 nachten op deze matras geslapen en onze eerste indruk is uitstekend. Wij bevelen iedereen deze matras aan.
Wees niet bang om deze matras te kopen via internet want het is echt een kwaliteit matras.


5 sterren

24.12.16

fantastisch

Marie-Claire Witjens, Lisse

De eerste nacht dat ik op het matras lag leek het wel of ik zweefde. Ik vind het een uitstekend matras en raad het iedereen aan. Service ook prima. En de chocolaatjes bij de levering waren ook een verrassing. Kortom fabeltastisch.


5 sterren

10.12.16

Ligt prima!

E.A. Bijkerk, Voorst

Ik heb nu ruim een maand de Brunomatras. Ondanks mijn teruggekomen hernia heb ik daar 's nachts geen last van. Geen pijn in mijn heupen meer zoals op mijn vorige te harde matras, waardoor ik veel minder lig te draaien. Ik ben zeer tevreden.


4 sterren

01.12.16

Prima ligcomfort!

Ab Arends, Arnhem

Matrassen een maand in bezit. Slapen prima, worden beide uitgerust wakker, weer een hele ervaring...
Een minpuntje; de tijken draaien om de matras.


5 sterren

29.11.16

Overtrof zelfs onze hoge verwachtingen

Gerard van der Putten, Haarlemmerliede

Zowel voor mijn vrouw (65kg) als mijzelf (108kg) een perfecte matras; stevig en comfortabel.
Nauwelijks nog rugklachten.
Afneembare en wasbare hoes is ideaal.
Ik kan iedereen Bruno aanbevelen!


5 sterren

20.10.16

Je slaapt er goed op.

Nies De Knegt

Prima matras, geen rugklachten meer na een lange nacht. Helaas blijft de pijn in mijn nek, ( schouder ).


5 sterren

11.10.16

eindelijk weer een goede nachtrust

Jeroen Du Mortier, Vlaardingen

Beter dan verwacht. Stevig maar toch comfortabel.
Perfecte voorwaarden. Correct geleverd, zelfs sneller dan beloofd. Aanrader.


4 sterren

10.10.16

Goed matras

Helmert Van Maanen

Ons oude matras was versleten en daarom hebben we een nieuwe matras besteld. Vanwege rugklachten is een goed matras belangrijk voor ons en de hoge dichtheid van de latexkern van de BRUNO gaf de doorslag (48kg/m3, alternatief IKEA Myrbacka heeft 35 kg/m3).

Bed geeft een goede ondersteuning en slaapt erg lekker. Duurzaamheidstesten geven vertrouwen in de kwaliteit. De garantieperiode is wel een stuk korter dan bij concurrent IKEA (8 versus 25 jaar).

Levering was vertraagd omdat de matrassen op waren (een goed teken). Informatievoorziening was goed en helder.


5 sterren

09.10.16

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Pieter Puts

De titel zegt het allemaal. De service is prima en het matras wordt handzaam vervoerd.
Het matras ligt heerlijk en is van een kwaliteit die je zou verwachten bij een veel hogere prijsklasse. Ik heb het matras nu bijna een maand in gebruik, dus kan weinig zeggen over de levensduur, maar ik durf wel af te gaan op de positieve berichten op dat vlak. Aanrader!


4 sterren

07.10.16

Heel fijn matras,

Juli Niebuhr, Amsterdam

Het matras voldoet aan alle verwachtingen. Ligt heerlijk en is goed te onderhouden. Enige minpunt het is maar 196cm lang. Voor mij (178 cm, net te doen)


5 sterren

09.09.16

Goed matras

Esther De Bruin, Tilburg

Had erge rugpijn tijdens het slapen op mijn oudere matras. Dat was direct over! Heel blij mee. Ligt erg lekker.


5 sterren

06.09.16

Een aanrader

Petrus Hoff

Vele beoordelingen hier, ik was ook sceptisch gewoon iets te kopen via het internet zonder het te hebben gezien. Maar het was het waard! Het ligcomfort is perfect, niet te hard en niet te zacht (1.87 m ; 80 kg). Ook zorgt de matras voor de juiste temperatuur tijdens het slapen. De afwerking is erg mooi, wat een hoogwaardige indruk geeft. Ik slaap goed, een echte aanrader!


5 sterren

13.07.16

Hele fijne matras!

W Bos

Wij zijn heel tevreden over onze matrassen. Heb hiervoor meerdere matrassen uitgeprobeerd, maar deze matras bevalt me het beste en geeft goede ondersteuning bij mijn rugklachten. Ook mijn vriend slaap heerlijk op deze matras.


5 sterren

13.07.16

Nog nooit zo goed geslapen

Hans Van den Heuvel, Venlo

Al jaren last van rugklachten. Sedert de aankoop van de Bruno matrassen, na een weekje gewenning, geen klachten meer. Het is zelfs steeds moeilijker om op te staan, omdat het zo fijn ligt. Een prima aankoop geweest. Levering van de matrassen was keurig in orde en veel sneller als verwacht, omdat er op het moment van bestelling geen voorraad was.


4,5 sterren

13.07.16

Fijn matras

Jori van den Munckhof, Rotterdam

We slapen heel fijn op ons nieuwe matras


4,5 sterren

24.06.16

slaap lekker

Hélène Propsma, Amsterdam

Spannend om via internet een matras te bestellen... De beloofde kwaliteit wordt echter waargemaakt: we zijn zeer tevreden met onze Bruno


5 sterren

15.05.16

Geweldig matras!

Antoon Vos, Budel

Al jaren hebben wij erg veel last van onze schouders/rug en heupen.Door deze pijnen is het moeilijk om langere tijd in dezelfde houding te liggen/ slapen! Met als gevolg onrustig slapen,veel draaien en veel wakker liggen. Naar een zoektocht naar een voor ons geschikt matras kwamen we bij Bruno matrassen uit.Het concept van niet goed geld terug stond ons wel aan en dus zeker de moeite waard om het gaan te proberen! Matras werd snel en netjes geleverd. Het was even wennen! Maar de drukpijnen waren snel verleden tijd en we sliepen stukken beter.Nu na twee maanden kunnen wij met volle overtuiging zeggen..We slapen heerlijk en worden uitgerust wakker zonder pijn !!


4,5 sterren

14.05.16

Geweldig fijn matras, bezorging kløte

Fam. de Knijff, Amsterdam

Wat een super matras! Geeft veel steun, makkelijk te vervoeren, goed schoon te houden. Het enige wat mij weerhoudt van 5 sterren is de bezorging.
Hier is duidelijk op bezuinigd. Trackingcode werkt niet, geen communicatie, zeer ouderwetse bezorgtijden. ("tussen 9 en 5, mevrouwtje")


5 sterren

12.05.16

Perfecte matras, goede service

Conny De Rijk, Den Haag

Wij slapen al een aantal weken zeer goed op onze nieuwe matras, geen rugklachten meer. Wij zijn zeer tevreden met de matras.


4 sterren

26.04.16

Leveringsprobleem, maar prima matras

Mike Bos, Vorden

Het begon met een leveringsprobleem: de matras was wel verzonden, maar niet te vinden door de transporteur. Dit duurde meer dan vier weken en de Nederlandse vestiging wist hier geen oplossing voor te vinden. Daarna een aantal malen Duitsland gebeld, waar men uiteindelijk een nieuwe matras verzond, en die kwam snel aan.
Nu we de matras eenmaal hebben, ben ik zeer tevreden. Ik wil graag zacht slapen en moest even wennen, maar dat duurde niet lang, en ik slaap nu beter dan tevoren. Mijn vrouw wil harder slapen maar heeft na wat proefliggen toch besloten dat ze er ook een wil. Dus nu hebben we er nog een besteld! (Geen vijf sterren wegens leveringsprobleem en trage reactie Nederlandse vestiging)


4,5 sterren

26.04.16

Presque parfait

Andre de Man, Braine-Le-Chateau (België)

avec un peu plus de fermeté sur les bords, ce matelas serait parfait !
Je viens d'en commander un deuxième.


5 sterren

20.04.16

Bijzonder tevreden

Els, Arnhem

Wij slapen nu 1,5 maand op twee matrassen. We hebben nauwelijks hoeven wennen en zijn erg tevreden. Zeker ook over de service van bezorgen en de snelle en vriendelijke reactie als je vragen hebt.
En, het is fijn dat de twee matrassen zo goed blijven aansluiten, nauwelijks ruimte ertussen.


5 sterren

17.04.16

Wat een fijn matras!

Lisette van de Weg, Apeldoorn

We hebben 2 Brunomatrassen voor ons Auping bed besteld en binnen 3 dagen ontvangen. We slapen er echt heerlijk op! De dikte van het matras is even wennen, we liggen bijna klem tussen bed en plafond ;))). Sjonge, dit hadden we natuurlijk veel eerder moeten kopen. Het is iedere avond weer een feest om te mogen gaan slapen.


4 sterren

16.04.16

Bruno ook goed voor de veeleisende consument

Aryan Van Steijn, Wassenaar

Goede drukpuntverdeling en ondersteuning. Direct verlichting rugklachten. Min puntje, geen afdeklaag van wol die het vocht goed reguleert. Heb zelf een wollen topper gekocht en erop gelegd. Ben nu super tevreden met de combinatie Hastens, Bruno, wollen topper


5 sterren

16.04.16

Goed matras

Arend, Rotterdam

Ik slaap nu 2 maanden op mijn nieuwe Bruno matras. Het matras ligt erg goed. In de eerste maand ruik je het nieuwe schuim nog wel wat, maar na een maand was dat over. Bezorging en informatie waren uitstekend. Al met al een aanrader.


4,5 sterren

16.04.16

Just do it!

J.R. Peters, Eindhoven

Ik kan iedereen aanraden de matras van Bruno te proberen, want mij bevalt hij geweldig goed! Ik had dit eerder moeten doen, slaap op deze matras veel beter dan op mijn vorige (die zelfs duurder was). De gedachte dat hij gratis terug kan als hij niet bevalt, vond ik geruststellend, daardoor heb ik het dan ook gewoon geprobeerd.. Ik zou zeggen: just do it!
Bezorging duurde twee dagen langer dan verwacht, vandaar toch een half sterretje ingehouden :)


5 sterren

08.04.16

Eindelijk

J.C.M. Blijleven, Bloemendaal

Sinds jaren weer heerlijk geslapen. Het matras geeft goede ondersteuning met name in de onderrug.
Had veel eerder tot aanschaf over moeten gaan.


5 sterren

03.04.16

Aanrader

JW Habets, hoensbroek

prima matras,een maand gebruikt,geen minpunten
verzending prima in orde