Colofon

Brunobed.nl is een project van
Bruno Interior GmbH
Kastanienallee 98B
10435 Berlijn Duitsland

BTWnr.: DE815543960

Bedrijfsvoering:

Marc Pohl, Christopher Schimmel, Tim Steffens

Contact:

E-Mail: [email protected]
Telefoonnummer: 030 / 80 80 171

Bedrijfsregistratie:

Geregistreerd te: Amtsgericht Berlin-Charlottenburg
Registratienummer: HRB 164078 B

Bronnen voor de gebruikte afbeeldingen en grafieken:

© Maridav - Fotolia.com

Gebruikersvoorwaarden:

Aansprakelijkheid voor de inhoud

De inhoud van onze pagina's is met de grootste zorgvuldigheid gecreëerd. Wij kunnen echter geen garantie bieden voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud. Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina’s, in overeenstemming met de algemene wetgeving van de Duitse Telemediawet (TMG) § 7 Abs.1 . Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten.Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie overeenkomstig de algemene wetgeving blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk op het moment waarop een concrete schending van de wet kennis is genomen. Zodra we op de hoogte zijn van dergelijke juridische overtredingen, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Onze website bevat links naar externe websites van derden op wiens inhoud wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is steeds de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina's verantwoordelijk. De gelinkte pagina's werden op het moment dat ze werden gelinkt gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen. Er werd geen illegale inhoud gevonden op het moment dat de link werd gemaakt. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concrete aanwijzingen van een wetsovertreding. Indien wij kennis krijgen van schendingen van de wet, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrechten

De door de exploitanten op deze pagina's gecreëerde inhoud en werken zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Voor de verveelvoudiging, bewerking, verspreiding of enige vorm van commercialisering van dergelijk materiaal buiten het toepassingsgebied van de auteurswetgeving is de voorafgaande schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor particulier, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant werd gecreëerd, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. Met name inhoud van derden is als zodanig gemarkeerd. Mocht u desondanks kennis krijgen van een inbreuk op het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons daarvan in kennis te stellen. Als wij kennis krijgen van inbreuken, zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

Online geschillenbeslechting:

Sinds 9 januari 2016 biedt de Europese Commissie consumenten de mogelijkheid om geschillen met ondernemers in verband met online koopovereenkomsten buitengerechtelijk te beslechten via een online platform (OS-platform). U kunt deze vinden op: ec.europa.eu/consumers/odr/

Bij vragen en problemen bij je bestelling, kun je natuurlijk altijd rechtstreeks contact opnemen met onze klantenservice:
Tel: 030 / 120 59 678
E-Mail: [email protected]