Colofon

Brunobed.nl is een project van
Bruno Interior GmbH
Brunnenstr. 191
10119 Berlin
Duitsland

USt-IdNr.: DE815543960


Management:

Dhr. Felix Baer, Andreas Bauer

Contact:
E-Mail: support@brunobed.nl
Telefon: 030 - 80 80 171
Registratie van inschrijving:

Geregistreerd bij: Het Amtsgericht Berlijn-Charlottenburg
Registratienummer: HRB 164078 B.Bronnen voor de gebruikte foto's en afbeeldingen:

© Maridav - Fotolia.nl

Disclaimer:

Aansprakelijkheid voor de inhoud

De inhoud van onze pagina's is met de grootste zorg samengesteld. Voor de correctheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud kunnen wij echter geen garantie overnemen. Als dienstverlener zijn wij volgens § 7 Abs.1 TMG verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's volgens de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als aanbieder van diensten niet verplicht om als dienstverlener de doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of om omstandigheden te onderzoeken die op illegale activiteiten duiden. Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie volgens de algemene wetten blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit opzicht is echter pas mogelijk vanaf het moment dat men op de hoogte is van een concrete overtreding van de wet. Zodra wij van dergelijke inbreuken kennis krijgen, zullen wij de inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij voor deze externe inhoud niet aansprakelijk worden gesteld. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina's verantwoordelijk. De gelinkte pagina's werden op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke juridische inbreuken. Illegale inhoud was op het moment van linken niet herkenbaar. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is zonder concreet bewijs van een inbreuk niet redelijk. Zodra wij op de hoogte zijn van eventuele juridische inbreuken, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht

De inhoud en werken op deze pagina's die door de exploitanten van de site zijn gemaakt, zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Voor de vermenigvuldiging, verwerking, verspreiding en elke vorm van commercialisering van dergelijk materiaal buiten de reikwijdte van het auteursrecht is de voorafgaande schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze pagina's zijn alleen toegestaan voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant is gecreëerd, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. In het bijzonder wordt de inhoud van derden als zodanig gekenmerkt. Mocht u desondanks op de hoogte zijn van een inbreuk op het auteursrecht, informeert u ons dan a.u.b. hierover. Zodra wij op de hoogte zijn van eventuele inbreuken, zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.


Online geschillenbeslechting

Sinds 9 januari 2016 biedt de Europese Commissie consumenten de mogelijkheid om geschillen met ondernemers in verband met onlineverkoopovereenkomsten buitengerechtelijk te beslechten via een online platform (OS platform). U kunt het vinden op: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Heeft u nog vragen?

Wij staan voor u klaar!

030 - 80 80 171
support@brunobed.nl