De topper

Gratis verzending  
30 dagen retourbeleid  
Made in GermanyMatras topper opgerold Bruno Topper
Selecteer de breedte van de topper: (lengte altijd 200 cm)

Toppers voor eenpersoonsbedden

€ 155,- 80 cm € 175,- 90 cm € 185,- 100 cm

Toppers voor tweepersoonsbedden

€ 225,- 140 cm € 250,- 160 cm € 285,- 180 cm € 325,- 200 cm

Incl. 21% btw
Gratis verzending


Fluweelzachte hoes gemaakt van 23% viscose en 77% polyester, vulling gemaakt van 60% katoen en 40% polyester
Hoogwaardig elastisch koudschuim
Totale hoogte: 6 cm
Gemaakt in DuitslandMatrastopper gemaakt van de beste materialen


Voor een nog comfortabeler liggevoel

Met de Bruno Topper ligt u nog comfortabeler op het Bruno matras of de Bruno box spring. Het is geschikt voor mensen die graag in een bijzonder zacht bed slapen.

De gebruikte materialen van hoge kwaliteit zorgen voor een goede ventilatie tijdens de slaap. Daarvoor zorgen de afneembare hoes en de inhoud van zeer elastisch koud schuim met een volumegewicht van 45 kg/m³.

Wanneer u uw matrastopper bij Bruno koopt, betaalt u geen tussenpersoon en profiteert u van onze direct verkoop online.Fluweelzachte hoes

Natuurlijk katoen in de stofvulling maakt de gewatteerde hoes van de Bruno topper ademend en zorgt voor een optimaal slaapklimaat. Dankzij de ritssluiting rondom, is de hoes afneembaar en wasbaar op 40°C.

Zeer elastisch koud schuim

Het extra zachte comfortschuim van de Bruno topper is bijzonder duurzaam en heeft een zeer goede puntelasticiteit. Het 5 cm hoge matras laat u slapen als op wolken.

Bruno Topper


  Technische details van de topper  

  Voorwaarden voor een goede nachtrust

30 dagen proefslapen

Bij Bruno kunt u de matras topper binnen uw eigen vier muren uitproberen. Als uw nachtrust niet verbetert of u bent ontevreden over de topper, dan zorgen wij voor een gratis ophaling en krijgt u uiteraard uw geld terug.

Gratis verzending met DHL

De Bruno topper wordt gratis in een compacte verpakking door DHL bij u thuis afgeleverd. Mocht u besluiten het terug te sturen, dan is de retourzending voor u ook gratis.

Een sterke prijs-kwaliteitverhouding

Dankzij Bruno's online directe verkoop, kunnen wij u onze hoogwaardige matras toppers tegen een zeer goede prijs aanbieden. Doordat er geen tussenpersonen zijn, zijn er geen extra kosten.


Veel gestelde vragen over de topper

Wat zijn de kwaliteitsverschillen in matrastoppers?

Net als bij matrassen, zijn er ook kwaliteitsverschillen in matrastoppers. Dit geldt zowel voor de inhoud als voor de hoes. In het geval van de inhoud is het volumegewicht van de topper bijzonder belangrijk. Duurzame kwaliteit begint bij een volumegewicht van 40 kg/m3. Maar de hoogte van de topper is ook een criterium. Een topper moet een totale hoogte van ten minste 6 cm hebben. Dit komt ruwweg overeen met een hoogte van de inhoud van 5 cm.

Wat onderscheidt de Bruno topper?

De Bruno Topper is perfect afgestemd op ons matras. In principe heeft het Bruno matras geen topper nodig. Hij is ontworpen om de meeste mensen een perfect slaapcomfort te bieden. Voor wie van een bijzonder zachte of comfortabele slaap houdt, hebben wij de matras-topper ontwikkeld. Het hoogwaardige speciale schuim met een volumegewicht van 45 kg/m³ maakt het bijzonder duurzaam. Het ligvlak is gevuld met katoen en polyester en wasbaar op 40°C.

Is de Bruno topper gemaakt van traagschuim?

Nee, de inhoud van de Bruno Topper is gemaakt van koudschuim. De Bruno Topper is bedoeld om het comfort van de Bruno matras te behouden en het liggevoel nog comfortabeler en zachter te maken. Een traagschuim zou dit niet bereiken. Integendeel, het zou het moeilijker maken om 's nachts te draaien en de ventilatie belemmeren.

In hoeverre kan ik de Bruno topper uitproberen?

Elke slaapervaring is individueel. Je hebt een paar nachten nodig om er aan te wennen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om onze matras topper 30 nachten uit te proberen. Zo kunt u de topper thuis testen en proefslapen nadat u hem online hebt gekocht. U kunt de matras-topper gewoon gebruiken, u heeft geen beschermfolie of iets dergelijks nodig. Als de Bruno Topper u niet bevalt, halen wij hem kosteloos weer op en krijgt u uw geld terug. Als u de topper wilt testen voordat u bestelt, kunt u dat doen in een van onze showrooms.

Hoe wordt de Bruno topper verzonden?

Onze toppers worden verzonden door DHL en bezorgd aan uw deur. Als u niet thuis bent, krijgt u bericht en kunt u het pakket in een filiaal afhalen. U wordt per e-mail op de hoogte gebracht van de verzending. Deze e-mail bevat ook een link waarmee u de huidige verzendingsstatus online kunt bekijken.

Hoe kan ik de topper online betalen?

Bij Bruno kunt u uw topper gemakkelijk online bestellen en veilig betalen (SSL-codering) via iDEAL, PayPal, bankoverschrijving, kredietkaart, vooruitbetaling of automatische incasso. U kunt de matras topper ook op rekening kopen (kredietwaardigheid vereist). Wij accepteren alle gangbare creditcards, waaronder MasterCard, VISA en American Express.