Nu samenstellen

De Bruno hoekbank

De slaapbank met recamiere biedt extra comfort, praktische opbergruimte en kan op maat gemaakt worden: de hoekmodule kan eenvoudig aan de rechter- en linkerkant bevestigd worden en gecombineerd worden met de 2-zits- en 3-zitsvarianten en met onze Kubus, Classic en Small armleuning varianten.

De slaapbank met recamiere biedt extra comfort, praktische opbergruimte en kan worden aangepast: de hoekmodule kan eenvoudig aan de rechter- en linkerkant worden bevestigd en worden gecombineerd met de 2-zits- en 3-zitsversie en met onze Kubus-, Classic- en Small-armleuning varianten.

Levertijd: 2 - 3 weken Niet beschikbaar
De vervoerder zal een afspraak met je maken

Incl. 21% btw
Auto Gratis verzending
Kalender 30 dagen retourbeleid
Garantie 10 jaar garantie

Verandert in slechts 15 seconden in een comfortabele slaapbank

Onze hoekbank overtuigt over de hele linie

Extra opbergruimte

De kortere hoekmodule beschikt over ongeveer 143 liter opbergruimte en de langere versie over 185 liter - genoeg ruimte voor dekens, kussens, dozen en nog veel meer.

Stevig massief hout

Het frame van de hoekbank is gemaakt van robuust massief hout. Dit garandeert langdurige stabiliteit en bespaart grondstoffen.

Boxspringcomfort dankzij pocketveren

De gebruikte veren zijn individueel verpakt in pockets en garanderen in combinatie met de stevige Nosag-veerbasis maximaal comfort.

Onze hoekbank overtuigt over de hele linie


Extra zacht beddengoed met de Premium topper

De premium topper is perfect als je regelmatig op je slaapbank slaapt en is gemaakt voor iedereen die het graag bijzonder zacht heeft. Dankzij een hoogte van 6 cm en een kern van koudschuim laat de Premium topper je slapen als op wolken. Overtuig jezelf!

Naar de Premium topper

Extra zacht beddengoed met de Premium topper

De Premium topper is perfect als je regelmatig op de fauteuil slaapt en is gemaakt voor iedereen die van bijzonder zacht houdt. Dankzij een hoogte van 6 cm en een kern van koudschuim laat de Premium topper je slapen als op wolken. Overtuig jezelf!

Naar de Premium topper

Praktisch comfort met de Basic topper

Gebruik je de topper alleen voor logees? Dan is de Basic topper bijzonder praktisch. Hij is met slechts 3 cm aanzienlijk lager en kan daarom flexibel worden opgeborgen en eenvoudig weer worden verwijderd en uitgespreid.

Naar de Basic topper

Praktisch comfort met de Basic topper

Gebruik je de topper alleen voor overnachtende gasten? Dan is de Basic topper bijzonder praktisch. Hij is met slechts 3 cm aanzienlijk lager en kan daarom flexibel worden opgeborgen en gemakkelijk worden uitgenomen en weer uitgespreid.

Naar de Basic topper

Past perfect: de Bruno slaapbank

De Bruno slaapbank en de Bruno slaapstoel kunnen perfect met elkaar gecombineerd worden. De combinatie biedt een bijzonder hoog comfort en biedt extra slaapmogelijkheden.

Over de slaapstoel

Past perfect: de Bruno slaapbank

De Bruno slaapbank en de Bruno slaapstoel kunnen perfect met elkaar gecombineerd worden. De combinatie biedt bijzonder veel comfort en extra slaapmogelijkheden.

Over de slaapstoel

Drie armleuningvarianten voor uw hoekbank op maat

Je kunt kiezen tussen de smalle, kubusvormige en klassieke armleuningen.

Drie armleuningvarianten voor uw hoekbank op maat

Uw hoekbank tegen de beste voorwaarden

  1. Gratis levering & proefslapen

    Gratis levering en 30 nachten proefslapen bij u thuis.

  2. Armleuningen en poten

    Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten.

  3. Top prijs-kwaliteitverhouding


Bestel de gratis stofstalen en Bruno brochure

Brochure schlafsofa van Bruno
* Verplicht

Hoekbank met indeling - de afmetingen

Technische gegevens
Zitten
Technische gegevens
Gedetailleerde afmetingen

Technische details

Het frame van de hoekbank is gemaakt van stevig en duurzaam massief hout. In onze slaapbanken is een Nosag-vering verwerkt, die zorgt voor optimale drukontlasting. Daarnaast zijn in onze 2- en 3-zitters tot 675 pocketveren verwerkt, in de 160 cm lange chaise longue zijn extra 220 pocketveren en in de 200 cm variant 330 pocketveren verwerkt. De kortere chaise longue heeft een volume van 143 liter en de langere variant 185 liter.

Hoogwaardige meubelstoffen van 100% polyester met een Martindale-slijtagewaarde van minimaal 81.000 garanderen een hoge slijtvastheid. Dankzij de robuuste meubelstof is de slaapbank bijzonder onderhoudsvriendelijk - kleine vervuilingen laten zich eenvoudig verwijderen met wat gedestilleerd water en een katoenen doek.

Ben je nog niet zeker van de stofkleur? Bestel dan hier een gratis stofstaal.

Als topper voor de hoekbank raden we de Basic Topper aan, omdat deze bij niet-gebruik perfect in de chaise longue kan worden opgeborgen. Als u extra comfort wilt, is de Premium Topper een goede keuze. Houd er rekening mee dat deze niet in de chaise longue kan worden opgeborgen.

Je hebt de keuze tussen de smalle, klassieke en kubusvormige armleuningen. Bij de klassieke variant kun je kiezen tussen houten en metalen poten.

Verzending en voorwaarden

Gratis verzending binnen Duitsland, naar Oostenrijk en Zwitserland.

Levering wordt uitgevoerd door het Rhenus expeditiebedrijf met behulp van 2-man handling naar de kamer van gebruik.

Hier kun je de informatie over de afmetingen van de slaapbank bekijken.

De montage kan eenvoudig en snel worden uitgevoerd door twee personen. Het benodigde gereedschap wordt meegeleverd. Optioneel kun je de montage door de bezorgers laten uitvoeren voor 100 euro.

Montagehandleiding: Je kunt de montagehandleiding hier downloaden.

Je hebt de mogelijkheid om de Bruno slaapbank 30 dagen lang te proberen. Mocht het toch niet aan de verwachtingen voldoen, zorgen wij voor gratis ophaling en ontvang je uiteraard het geld terug. Bovendien bieden wij 10 jaar garantie op het gehele slaapsofa. Gedetailleerde informatie over onze vrijwillige garantiebepaling vind je in onze Algemene Voorwaarden.

Voor meer antwoorden op de meest gestelde vragen klik hier.

Overzicht van de Bruno showrooms

Wij staan voor je klaar

030 80 80 171
Ma. – Vr.: 09:00 tot 17:00
[email protected]