Over Bruno

Bruno stelt zich voor

Goede slaap, dat is de missie van hetBruno team. In 2014 hebben Felix Baer en Andreas Bauer Bruno opgericht met het doel eersteklas matrassen, bedden en slaaptextiel tegen een scherpe prijs aan te bieden. Na het grote succes in Duitsland is Bruno ondertussen in zes Europese landen actief.

Ontwikkeling zonder compromissen


Elk product ondergaat vele testen. Het eerste ontwerp wordt op de tekentafel gemaakt en vervolgens wordt al in een vroeg stadium een eerste testmodel gemaakt. Op basis hiervan worden zwakke punten geïdentificeerd en wordt het ontwerp verfijnd. Het resulterende prototype wordt door test klanten op de proef gesteld en hun feedback wordt verwerkt in het productiemodel.

Skizze Bruno Boxspringbett

Bekroond ontwerp


Duurzaamheid is Bruno's topprioriteit. In combinatie met een stijlvol, tijdloos design, zijn alle Bruno producten ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan. Deze aanpak overtuigde ook de jury van de German Design Award.

German Design Award
Das Bruno Boxspringbett

Topkwaliteit wordt met de hand gecreëerd en verfijnd


Wij gebruiken alleen materialen die zorgvuldig geselecteerd zijn. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Daarom worden de producten van Bruno met liefde voor detail verfijnd, voornamelijk met de hand. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een goede nachtrust, maar ook voor een lange levensduur. Wij geven 10 jaar garantie op alle Bruno meubelen.

Handwerk

Bruno steunt het berenbos Müritz

De bruine beer heeft het erg moeilijk. De jacht, stroperij en de vernietiging van hun habitat bedreigen de beer. Het berenbos in Müritz zorgt met veel inspanning en passie voor beren en zorgt ervoor dat de beren vrij kunnen leven. Ons hart gaat uit naar deze beren. Daarom hebben we een sponsoring op ons genomen.

Bruno unterstützt den Bärenwald Müritz

Bruno vindt de Lebenshilfe een geweldig initiatief!

Hier krijgen mensen met een handicap de kans om te werken en hun eigen geld te verdienen. Wij steunen deze organisatie van harte. Tenslotte doneren wij in natura in de vorm van meer dan 25 matrassen.

Bruno Lebenshilfe