Over ons


De geschiedenis van Bruno


Felix Baer en Andreas Bauer, de stichters van Bruno

Wij zijn de stichters van Brunobed.nl, Andreas Bauer en Felix Baer. Wij hebben elkaar leren kennen in een start-up in Berlijn in 2012. Vanwege de lange en zware werkdagen gingen de gesprekken ’s middags met onze collega’s vaak over een slechte en korte nachtrust. De oorzaak hiervan was snel gevonden: de slechte matrassen! De klassieke matrassenwinkels bieden nauwelijks hulp en werkelijk goede matrassen kosten al gauw meer dan €1000,-.

Na een tijdje van gedachtes uitwisselen was het idee geboren: een perfecte matras voor een normale prijs. Dit moest dan gebeuren zonder onnodige en dure tussenhandelaren. De ontwikkeling van de Bruno matras heeft ruim 18 maanden geduurd. We hebben honderden matrassen getest, krachten en zwakheden geïdentificeerd en continue naar verbeteringen gezocht. Net zo belangrijk als het ligcomfort, was voor ons het gebruik van hoogstaande en kwalitatieve materialen. Wij zijn ook hier geen compromissen aangegaan en hebben met ons streven naar de perfecte matras menig leverancier tot waanzin gedreven. Bij de productie was voor ons de „Made in Germany“ kwaliteit heel belangrijk.

En zo is de Bruno matras ontstaan, een matras waar wij erg trots op zijn: perfect ligcomfort, de beste (meestal) milieuvriendelijke materialen en een uniek design. Wij hopen dan ook dat we kunnen bijdragen aan een betere nachtrust voor u.


De ontwikkeling van de Bruno matras


Ons streven is het maken van de beste matras van de wereld. Om dit te bereiken hebben we van het begin af aan geen enkele compromis gesloten. We hebben veel tijd zitten in de ontwikkeling van onze matras. We zijn begonnen op de tekentafel, vanuit waar we verschillen testmodellen gemaakt hebben. Onze matras heeft ontelbare ontwikkel- en testcycli doorlopen. Het resultaat is de Bruno matras.

Naast de bewuste materiaalkeuze, wordt het ligcomfort hoofdzakelijk beïnvloed door de intelligente opbouw en vormgeving van de Bruno matras. We hebben ontzettend veel waarde gehecht aan directe feedback van ons testpanel. Nog steeds zoeken wij de dialoog met onze klanten en proberen we zoveel mogelijk feedback te krijgen.

Heeft u nog vragen?

Schrijft u dan gewoon een mailtje naar ons: . Meestal beantwoorden wij uw mail nog dezelfde dag.

Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 030 - 80 80 171 van maandag tot vrijdag tussen 9:00 en 18:00.

Schets Bruno