Klanten beoordelingen



175 beoordelingen - 4.8 / 5

Totale beoordeling van onze klanten


De Bruno biedt uitstekende ligeigenschappen en hoog slaapcomfort.


Liam van Leeuwen Klant

U heeft al een product van Bruno?

Deel uw ervaring!

5 sterren

08.03.16

Geweldig goed matras

Rob De Bruijn

Matras nu enkele weken in bezit. Matras ligt goed en we slapen er lekker op.Mooi matras met een luxe uitstraling.Gebruiken het op een Auping spiraal past prima!


5 sterren

03.03.16

Rot matras!

Ron Bleeker, Den Helder

We hebben nu bijna een maand op onze matrassen geslapen en ons al een paar keer verslapen. Dus waardeloze matrassen, ze liggen veel te goed.
In het begin hadden mijn vrouw (60 kg) en ik (85 kg) het gevoel dat de matrassen te stevig waren. We lagen op het matras i.p.v. er in. We kwamen van een pocketveren matras afgedekt met traagschuim.
Ze liggen voortreffelijk en we worden uitgerust wakker. Ze zijn niet broeierig en bieden een goede ondersteuning. Nu we gewend zijn aan deze Bruno Matrassen willen we niets anders.


4,5 sterren

27.01.16

Kranten artikel lijdt tot aankoop Bruno matras.

Bert De Reus

Wij waren al lang aan nieuwe matrassen toe.
In de krant las ik een artikel over Bruno, dat sprak mij zodanig aan, direct één matras bestelt. De levering duurde iets langer dan toegezegd. Mijn vrouw maakt er nu 8 weken gebruik van.
Slaapt perfect, zonder meer tevreden. Op zich en terecht kritisch dat ik dit matras zo gekocht had.
Retourneren behoort tot de service,anders stuur ik matras retour! Zelf ga ik er ook één aanschaffen.


4 sterren

26.01.16

Prima

Annemarie, Houten

Matras nu bijna een maand in bezit, vond het aanvankelijk wat hard maar is nu perfect. Gaat zeker niet retour.


5 sterren

10.01.16

Fijnste matras die ik ooit gehad heb

Kees van der Vliet

Ik sluit me volledig aan bij alle positieve reacties die ik gelezen heb. Snel en makkelijk besteld, de matras eenmaal thuis en ik slaap beter dan ooit tevoren! Dit is verreweg de fijnste matras die ik ooit heb gehad :)


4 sterren

04.01.16

Een tevreden klant

Maria de Vries, Utrecht

Op het begin leek de matras wat hard, maar na een paar nachten wennen werd het comfort uitstekend. De uitstraling vd matras is prachtig. Levering is duidelijk en makkelijk, over de service ben ik tevreden.


5 sterren

23.12.15

Helemaal top!

RJ, Anna Paulowna

Na anderhalve maand schrijf ik deze review (ik heb de matras van 140x200), omdat ik denk dat ik nu pas echt goed kan oordelen. Eigenlijk is er geen nacht geweest dat ik niet goed geslapen heb op de matras en ik ben dan ook overtuigd. Het voelt wat gek om een matras te kopen zonder deze ooit gezien te hebben, maar de lage prijs en gratis retour optie hebben me doen besluiten het gewoon te doen. Ik kan mensen alleen maar aanraden de matras van Bruno te bestellen, ik vind 'm echt helemaal top!! :)


3,5 sterren

18.12.15

Lekkere matras

Jaap, Eelde

Ik ben inmiddels drie weken in het bezit vna de Bruno matras en vind het inderdaad een erg fijne matras. De wachttijd was wel enkele dagen langer dan verwacht, maar dit was uiteindelijk geen probleem. Het pakket was kleiner dan ik dacht, maar dit was i.v.m. de gedraaide trap thuis wel handig. Eenmaal uit de verpakking ziet de matras er stijlvol uit. Ik ben tevreden!


4 sterren

30.11.15

Prima service, maar niet de juiste matras voor ons

Bert & Ingrid, Middelburg

Ik vond het een fijne matras, maar mijn vrouw niet. Zij heeft recent een rugoperatie ondergaan en heeft daarom speciale ondersteuning nodig. Helaas was de Bruno matras hiervoor niet geschikt, net zoals de Tempur matras die we hiervoor geprobeerd hebben.
Daarom hebben de matras terug gestuurd en dit ging vrij gemakkelijk. Het geld stond binnen een week weer op onze rekening. Prima service, alleen jammer genoeg niet de juiste matras voor ons.


5 sterren

11.11.15

Wij zijn tevreden

Sandra, Malden

De Bruno matras was na een lange zoektocht een spontane aankoop. We kwamen erop via passie4wonen.nl. Sinds het moment van kopen hebben we niet meer achterom gekeken. Meteen vanaf de eerste nacht merkte we dat de matras niet zo warm aanvoelt en we minder last hadden van onze rug bij het wakker worden.
De matras ziet er chique uit, ….
Prijs-kwaliteit verhouding, ik vind het top! Je geeft veel meer geld uit aan dingen die je eigenlijk veel minder gebruikt.
Service is persoonlijk en laat de anonimiteit van het internet achter zich.

Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop en zullen hem dan ook zeker aanbevelen
Ga zo door Bruno en veel succes!


4,5 sterren

04.11.15

Gewoon een fijne matras

M. Koops, Amsterdam

Ik was vergeten hoe lastig het is om een matras te kopen. Na een tijdje zoeken maar besloten een matras van Bruno te kopen, omdat deze toch terug kon in geval hij niet zou gevallen. In het begin lag de matras wat hard, maar inmiddels slaap ik er lekker op. Ben tevreden.


5 sterren

12.10.15

In één woord geweldig

Thom, Alkmaar

Op aanraden van mijn ouders deze matras gekocht (gekregen eigenlijk) en slaap er nu al een tijdje op. Ik had hiervoor een hele oude goedkope matras, dus misschien dat ik daardoor een vertekenend beeld heb, maar ik slaap echt fantastisch op deze matras! Nu pas merk ik dat ik kennelijk altijd beter had kunnen slapen als ik eerder een nieuwe matras had gekocht.


4 sterren

08.09.15

Goede matras

Daan de Jong, Rotterdam

Bruno matras gekocht en ben tevreden. Ziet er strak uit en slaapt prima.


5 sterren

29.05.15

Wat een geweldige matras!

T. Leenders, Apeldoorn

Ik heb de Bruno matras nu een paar dagen en ben echt overweldigd! Ik heb in het verleden nooit echt lang stil gestaan bij mijn matras en nu pas voor het eerst wat langer en uitgebreider gezocht, waarna ik uiteindelijk besloten heb de Bruno matras te kopen.

De matras ligt zo lekker en ik slaap zo veel beter, dat ik me echt afvraag waarom ik dit niet veel eerder gedaan heb! Ook het telefoontje wat ik voor de zekerheid deed naar het team van Bruno was erg plezierig en de verpakking is goed en persoonlijk, ik raad iedereen aan om de Bruno matras te kopen!


5 sterren

28.05.15

Comfortabele matras, uitstekende service

Claire van H, Breda

Zelf niks gemerkt van lang wachten. Enkele dagen na mijn bestelling de matras thuis ontvangen. Verpakking ziet er prachtig uit, waardoor ik gelijk al enthousiaster werd dan ik al was. Leuke persoonlijke brief plus presentje aangetroffen in het pakket en duidelijke instructies over het gebruik van de matras. Inmiddels slaap ik zo’n week op de matras en ervaar dit als zeer prettig, de matras ligt echt goed. Al is een week nog niet heel lang, tot nu toe ben ik in ieder geval enthousiast! In de bevestigings- en verzendingsmailtjes wordt duidelijk gecommuniceerd en het contact tussen bedrijf en klant is heel persoonlijk, zoals o.a. de handgeschreven brief in het pakket. Ik kan iedereen die overweegt een Bruno matras te kopen deze aanraden.


5 sterren

28.05.15

Geen spijt van mijn aankoop

Theo

Na goede verhalen van een familielid heb ik zelf ook een matras gekocht bij Bruno (met de gedachte dat er toch geen risico is aangezien hij gratis terug kan) en alles wat ik over de matras heb gelezen is waar. Op het begin dacht ik dat hij iets te hard was naar mijn mening, maar niets blijkt minder waar. Ik slaap echt een stuk beter, wordt uitgeruster wakker en het begin van mijn dag is veel plezieriger dan voorheen.


5 sterren

26.05.15

Klasse product

Andi

Ik ben nu vier maanden in het bezit van deze matras. Na een lange zoektocht en veel proefliggen in bed en matras winkels, kwam ik toevallig op de website van Bruno en heb ik me door de presentatie laten verleiden een Bruno matras te kopen.
Van mijn beslissing heb ik nooit spijt gehad. Naast de overtuigende goede afwerking en het uiterlijk, zijn er ook talrijk andere aspecten van de Bruno matras die mij aanspreken in vergelijking met andere geteste matrassen. Ik zweet niet op de matras, geen lawaai van de binnenvering en zowel mijn kleine vriendin van 55 kg en ik van 85 kg vinden het ligcomfort hoogst aangenaam. Door de bovengemiddelde hoogte van de matras heeft deze het karakter van een boxspring.


4 sterren

25.05.15

Erg comfortabel, maar in het schoudergebied ietwat te hard

Paul C.

Het matras is zoals verwacht erg comfortable. Alleen bij het schoudergebied is het naar mijn smaak een beetje te hard, waardoor een optimale slaaphouding voor mij niet helemaal bereikt is.


5 sterren

25.05.15

Phil, van de film Groundhog Day, heeft nu serieuze concurrentie

Thomas en Christa, Breda

Ik zocht een nieuwe matras en de vraag was: een beddenwinkel, een matrassenwinkel of op internet zonder proef te kunnen liggen? Na intensief onderzoek kwamen we uit op Bruno, maar we waren sceptisch door het "gebrek aan keuze" (geen varianten / verschil in hardheid) en door het gebrek van een verkooppunt. Maar goed, we zouden in het geval van ontevredenheid onze Bruno matrassen gewoon terug kunnen sturen. Dit gaat echter zeker niet gebeuren! Na een korte acclimatisatie is de conclusie: wij sliepen nooit beter! We hebben expres wat langer gewacht met deze reactie, maar zelfs na 3 maanden is het enthousiasme nog steeds volledig daar. De prijs is prima. Het wachten was een beetje lang, omdat de matras moest worden gereproduceerd, maar de service en de klantvriendelijkheid waren uitstekend. Binnenkort heeft onze dochter een nieuwe matras nodig en die krijgt zeker een Bruno.


5 sterren

19.05.15

Verwachtingen overtroffen

Jan Fransen, Werkhoven

Ik kan het alleen maar eens zijn met de vele eerdere sprekers: de weken van wachten hebben waren het zeker waard. Ook de verpakking, de bijgevoegde brief en chocolade zorgen voor een goede stemming. En het belangrijkste: de eerste nacht hebben ik en mijn vriendin heerlijk gelegen. Ik ben erg blij met deze aankoop beslissing.


5 sterren

18.05.15

Gewoon slapen als een beer en dromen ...

Eva Janssen, Den Haag

Na een fysiek vermoeiende fase (verhuizing) kwam de nieuwe matras precies op het goede moment en werd hij precies op de gewenste datum geleverd. Relax, een ontspannen slaap wekt nieuwe krachten. Wij hebben alleen nog maar fantastische nachten.
De juiste temperatuur, nooit te warm, altijd goed ondersteund - gewoon geweldig!
De service en communicatie waren ook zeer goed, zo blijven er twee volledig tevreden klanten over die graag deze matras adviseren en het bedrijf adviseren!


5 sterren

15.05.15

Zeer tevreden

Robert P.

Ik ben sinds 5 maanden eigenaar van een Bruno matras en ik ben er nog steeds erg blij mee. De combinatie van de latex laag en de medium-harde kern werkt erg goed en geeft een goede en comfortabele nachtrust. De dienstverlening van Bruno was vriendelijk en snel. Ik ben helemaal tevreden met het product.


5 sterren

14.05.15

Wie geduld heeft wordt beloond

Steffen Richter

... en het lange wachten om een bestelling te kunnen plaatsen heeft echt zijn vruchten afgeworpen. Wij zijn absoluut tevreden met de prijs-kwaliteitverhouding en overtuigd van de hoge kwaliteit van Bruno. Heel erg bedankt. We bevelen u de Bruno matras graag aan.


5 sterren

12.05.15

Gewoon geweldig !!

Birgit Meijer

Kan alleen maar instemmen met de eerdere beoordelingen ... we slapen geweldig, het lange wachten was zeker de moeite waard !!


4,5 sterren

22.04.15

Goede beslissing

Olaf, Amsterdam

Alles is al gezegd en ik beveel het dan ook zonder twijfel aan: het product en de service zijn geweldig, over de levertijd hebben we het maar even niet ;-), maar het is zeker de moeite waard!


5 sterren

26.03.15

Zeer aanbevelingswaardig

Sandro De Ritis

Wij zijn heel tevreden met de matras. De kwaliteit en het ligcomfort zijn uitstekend. De service is ook lovenswaardig. Leuk dat er nog authentieke bedrijven zijn, die aantonen dat het ook anders kan.


5 sterren

24.03.15

Fantastische matras

Rudolf Gimpel

Na 2 nachten van gewenning, slapen wij nu al 3 weken wonderbaarlijk op deze matras. Wij willen Bruno ook in de toekomst verder aanbevelen. Vele groeten uit Lenting.


5 sterren

23.03.15

Alleen maar super!

Martina Dreher, Groningen

5 sterren voor de overtuigende homepage, voor de levering zonder problemen, voor het beste slaapcomfort dat men zich kan wensen en voor de lekkere chocolade beren… De tweede matras is al besteld. Ik zal Bruno onbeperkt verder aanbevelen. Dank aan het team van Bruno!


4,5 sterren

22.03.15

Super matras

Johann Brücklmaier, Rotterdam

Ik heb 6 weken gewacht, maar het wachten heeft zich geloond. De beste matras die ik ooit had. Heb bij het opstaan altijd rugklachten gehad, dat is nu niet helemaal verdwenen, maar de toestand heeft zich enorm verbeterd. De service is heel goed en ook de telefoongesprekken waren hartelijk. Hier klopt de prijs in betrekking tot de prestatie. Dank aan het team.


4,5 sterren

22.03.15

Fantastisch slaapgevoel

Hans Voigtmann

De wachttijd van 8 weken heeft zich geloond; ik geniet nu van de Bruno voor een lekker middagdutje. Hartelijke dank aan het gehele Bruno team en een goede transacties voor de matrassen.


5 sterren

17.03.15

5 sterren hotel thuis

Johannes

Na lang te moeten wachten verkregen wij de Bruno matras. Wij waren het weekend in een hotel met 4 sterren en wij verheugden ons nu alweer op onze Bruno matras. Het is alleen maar heerlijk om iedere avond naar bed te gaan. Hartelijke dank aan het Bruno team.


5 sterren

15.03.15

Eenvoudig fantastisch deze Bruno

Mathias Ludwig

Na 20 jaren slapen op een futon was een of andere heupbeen toch ontevreden en hadden wij toch enige zorg over hoe nu verder. Wat een geluk dat wij op Bruno stootte! We slapen fantastisch zonder gemaar! Ook de service is uitstekend.
Groetjes R en M


5 sterren

13.03.15

Helemaal goed

Gerdie Heeman

De Bruno matras is zoals ik mij had voorgesteld, ik ben in iedere vorm tevreden.


5 sterren

13.03.15

Bruno

Jurgen Schmidt

Na bijna 4 maanden wachten, enige telefoongesprekken, grote onzekerheid of men bij de bestelling van Bruno het juiste zou gaan doen, is de Bruno matras deze week dan eindelijk in een grote pakket aangekomen. Na het slepen naar de 4de verdieping werd de Bruno matras uitgepakt en op het bed gelegd. Terwijl de Bruno matras zich ontvouwde, verheugden wij ons over het leuk pakket met pralinen en een persoonlijke verontschuldiging over dat het wat langer geduurd heeft. Het hoeslaken “Sömmig” van Ikea past perfect. Bruno, jij bent het beste wat wij na een lange zoektocht hebben gevonden. Zo stellen wij ons een matras voor. Het wachten heeft zich geloond. Ik zal Bruno in ieder geval verder aanbevelen. Op een lang leven met Bruno.

De beste groeten uit Hamburg, Duitsland.
Jürgen und Andreas


5 sterren

10.03.15

Met vreugde - uitstekend

Markus Bieri

Geduld baart rozen respectievelijk Bruno. Wij zijn zowel over het product als ook met het concept en de service super enthousiast. Zeer hartelijk dank.


5 sterren

10.03.15

Wonderbaarlijk goed

Shirley Michaela Seul

Onze ervaring met Bruno vormde zich helemaal ongecompliceerd vanaf de eerste dag. Gevonden op het internet, toen een uitvoerig informatiegesprek dat overtuigde, daarna besteld, een beetje voorpret en toen kwam de matras per transportbedrijf. Met een kleine verrassing in de bagage,
heel beminnelijk gemaakt, heeft ons toch echt overtuigd. Helaas ja. Men ligt wonderbaarlijk op de matras van Bruno! Ook wanneer men problemen met de rug heeft. Wij slapen heerlijk en staan zeer goed en ontspannen op. Eigenlijk verheugen wij ons iedere dag op het naar bed gaan. Wij bevelen de Bruno matras zeker aan en zullen dat ook in onze vriendenkring doen.

De groetjes,
Michaela


5 sterren

27.02.15

TOP!!!

Sebastiaan

Ik zeg: de Bruno matras
Uitzoeken en nooit meer zonder :)


5 sterren

27.02.15

Verwachting overtroffen

Uwe Kirsch

Na een wachttijd van ongeveer 6 weken kwam onze Bruno matras eindelijk aan. Wij hebben de Bruno matras tegen ons waterbed geruild en werden niet teleurgesteld. Dat men op de Bruno nog beter als op een waterbed, hadden wij niet gedacht. Er lag een eigenhandig geschreven brief bij. Heel leuk en persoonlijk geschreven. Als troost voor de lange wachttijd lag er een pakje Berlijnse chocoladeberen bij. Een keer Bruno, altijd Bruno.


5 sterren

26.02.15

Helemaal het beste !!!

Peter Siertl

Ik kan de matras alleen maar verder aanbevelen, geniaal ligcomfort. Ook wanneer de wachttijd een beetje langer was, kwam de levering snel. Leuk contact gehad ook met de oprichters van Bruno.
Drie maal hartelijk dank!!!


5 sterren

25.02.15

Rondom tevreden

Daniela Regh

De wachttijd heeft zich werkelijk geloond. Wij hebben lang naar een goede matras gezocht en zijn uiteindelijk bij de Bruno uitgekomen. Geholpen hebben ons de goede beoordelingen en we sluiten ons hier graag bij aan. Onze rug dankt Bruno. Zeer hartelijk bedankt ook voor de chocolade. Wij kunnen ze alleen maar aanbevelen.


5 sterren

20.02.15

Een droom !!

Vera Müller-Hamm

Hier worden dromen werkelijk waarheid….Niets is teveel gezegd, beste Bruno, ik ben vanaf vandaag
een „Bruno Fan“ en zal deze leuke matras verder aanbevelen. Vijf sterren geef ik niet alleen voor de matras, ook voor de super service en de individuele zorg….met inbegrip van chocolade :-)


5 sterren

19.02.15

Gewoon super

Utta Schumann

De matras was voor mijn 80-jarige moeder, die problemen heeft met haar rug en shouders. Op haar nieuwe Bruno matras slaapt zij wonderbaarlijk en wordt ´s nachts niet meer zo vaak wakker. De wachttijd heeft zich beslist geloond. Mijn volgende matras wordt een Bruno!


5 sterren

19.02.15

Rondom tevreden

Mario Obermeyer

De wachttijd heeft zich meer dan geloond!!! Wij zijn allebei heel tevreden met onze mooie gemakkelijke Bruno matras. Bijzonder praktisch vind ik het afneembare overtrek met ritssluiting. Het zou leuk zijn wanneer jullie de grootte 120 x 200 cm zouden aanbieden, mijn zoon zou zich verheugen.


5 sterren

18.02.15

Matras die duidelijk past.

Christine S.

Eigenlijk zegt men steeds dat je beslist zou moeten proefliggen op een matras in de winkel. Na enig onderzoek zijn wij op de Bruno gestoten en na kort overleggen hebben wij besloten deze te proberen. 2x 90 cm had wel 3 weken wachttijd, maar het heeft zich geloond. Waren allebei vanaf de eerste nacht tevreden, kan de matras zonder beperking verder aanbevelen:-).


5 sterren

13.02.15

Perfect!

Claudia

Bruno was een heel goede beslissing. Ik ben zo blij, dat deze matras eindelijk voor een fijne slaap zorgt. Beter kan het niet!


5 sterren

12.02.15

Geniaal !!!

Gabriele Meyer

Het lange wachten heeft zich geloond. Ik ben blij dat ik van de Bruno matras gebruik gemaakt heb, omdat ik heerlijk en goddelijk slaap op deze matras. Op mijn oude matras heb ik vaak last gehad van mijn handen en rugproblemen gehad…Daarvan merk ik niets meer. Super, zeker verder aan te bevelen.


5 sterren

11.02.15

Heel tevreden.

Rudi

De rug ontspant zich en voelt weer ontlast. Mijn vrouw voelt zich ook heel goed.


5 sterren

09.02.15

Uitstekend!

Gunda Sperber

Vanaf het eerst moment dat ik op de matras ging liggen, voelde ik gelijk het aangename ligcomfort!
Ik ben een mens die lang door rugpijn is geplaagd en weet wat een goede matras kan bewerkstelligen! Ik wou de Bruno matras niet meer teruggeven en ben uitgesproken tevreden. Ik heb de Bruno ook verder aanbevolen. Het enige nadeel: er bestaat geen Bruno matras van 120 cm breedte. Anders zou het gelijk nog een klant hebben!


5 sterren

08.02.15

Ook van mij de volle punten

Dr. Lieselotte Schollenberger-Bühler

Het is allemaal perfect en precies zoals beschreven. Super design (je wilt de matras zelfs eigenlijk niet eens bedekken met een laken) en uitstekend slaapcomfort, ik had nog nooit zo’n comfortabele matras. Bedankt en ga vooral verder op deze manier!


5 sterren

07.02.15

De beste!

Wilfried Spahl

Mijn verwachtingen werden vol vervuld. Ik kan de vorige beoordelingen alleen maar bevestigen!