Montagevideo van de Bruno boxspring


Gedetailleerde montage instructies

 1. De Bruno boxspring wordt tot aan de slaapkamer geleverd. De montage duurt enkele minuten en daar heeft u geen extra gereedschap voor nodig.
 2. De individuele verpakkingen zijn genummerd. Open eerst de doos met toebehoren met nummer 1b. Hier vindt u een enveloppe met de montage-instructies.
 3. De boxen met nummer 2a en 2b worden als eerste uitgepakt. Leg de boxen met de voorgeboorde boorgaten voor de poten naar boven op de grond. Het hoofdbord kun je herkennen aan de gemonteerde rails.
 4. Beslis nu welke stijl poten u het best bevalt. Er zijn drie opties om uit te kiezen. De poten voor alle drie de stijlen worden bij het bed geleverd en blijven in uw bezit. Zo kunt u thuis beslissen en in de toekomst het uiterlijk van het bed veranderen. In de instructies kunt u zien waar de poten precies moeten worden bevestigd.
 5. Draai de poten in de voorgeboorde gaten. Welke afhankelijk zijn van welke stijl poten u hebt gekozen. Let daarbij op de aanwijzingen in de montagehandleiding.
 6. Draag de boxen om en verbindt deze door middel van het verbindingselement. Deze stap is niet van toepassing voor de boxspring in de maat 140.
 7. In de doos met toebehoren is de stoffen bekleding te vinden. Deze bekleed beide boxen en wordt door middel van klittenband onder de boxen bevestigd.
 8. Nu wordt het hoofdbord aan de boxen vastgemaakt. Deze stap moet per tweetal worden gedaan. Hierbij is het belangrijk dat het hoofdbord langzaam en gelijkmatig in de rails worden geschoven, anders kan het nden. Dieses sollten Sie zu zweit machen. Hierbei ist es wichtig, dass Sie das Kopfteil langsam und gleichmäßig in die Schiene schieben, anders kan het licht verbuigen.
 9. Nu ben je bijna klaar! Leg nu het Bruno matras op het bed en rol hem uit. Het matras heeft een paar uur nodig om zich volledig te ontwikkelen en zijn uiteindelijke hardheidsgraad te bereiken.
 10. De optionele topper wordt net zoals het matras gewoon uitgerold. Hier zijn beide liggende zijden identiek; er is geen boven- of onderkant.
 11. Het is gelukt! Bruno wenst je goede nachtrust op uw boxspring bed.