Montagevideo van de Bruno boxspring


Gedetailleerde montage instructies

 1. De Bruno boxspring wordt tot aan de slaapkamer geleverd. De montage duurt enkele minuten en daar heeft u geen extra gereedschap voor nodig.
 2. De individuele verpakkingen zijn genummerd. Open eerst de doos met toebehoren met nummer 1b. Hier vindt u een enveloppe met de montage-instructies.
 3. De boxen met nummer 2a en 2b worden als eerste uitgepakt. Leg de boxen met de voorgeboorde boorgaten voor de poten naar boven op de grond. Het hoofdbord kun je herkennen aan de gemonteerde rails.
 4. Beslis nu welke stijl poten jou het best bevalt. Er zijn drie opties om uit te kiezen. De poten voor alle drie de stijlen worden bij het bed geleverd en blijven in je bezit. Zo kun je thuis beslissen en in de toekomst het uiterlijk van het bed veranderen. In de instructies kun je zien waar de poten precies moeten worden bevestigd.
 5. Draai de poten in de voorgeboorde gaten. Welke afhankelijk zijn van welke stijl poten je hebt gekozen. Let daarbij op de aanwijzingen in de montagehandleiding.
 6. Draag de boxen om en verbindt deze door middel van het verbindingselement. Deze stap is niet van toepassing voor de boxspring in de maat 140.
 7. In de doos met toebehoren is de stoffen bekleding te vinden. Deze bekleed beide boxen en wordt door middel van klittenband onder de boxen bevestigd.
 8. Nu wordt het hoofdeinde aan de boxen bevestigd. Deze stap moet door twee mensen worden uitgevoerd. Hier is het belangrijk om het hoofdeinde langzaam en gelijkmatig in de rails te duwen, anders kan het vastlopen. Je moet dit met z'n tweeën doen. Hier is het belangrijk dat je het hoofdbord langzaam en gelijkmatig in de rails duwt, anders kan het licht verbuigen.
 9. Nu ben je bijna klaar! Leg nu het Bruno matras op het bed en rol hem uit. Het matras heeft een paar uur nodig om zich volledig te ontwikkelen en zijn uiteindelijke hardheidsgraad te bereiken.
 10. De optionele topper wordt net zoals het matras gewoon uitgerold. Hier zijn beide liggende zijden identiek; er is geen boven- of onderkant.
 11. Het is gelukt! Bruno wenst je goede nachtrust op je boxspring bed.