De Bruno matras beoordelingen




"De Bruno matrassen hebben een prachtige designer look."

"Naar onze mening heeft de Bruno matras een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding."

"Niet alleen lig je heerlijk op de matras, ook heeft deze een prachtig design!"



Duurzaamheidstest door TÜV Rheinland

Bruno krijgt 97 van de 100 punten op het gebied van levensduur.
Ook in de overige drie testcategorien doet Bruno het zeer goed: na 30.000 testcycli treedt er nauwelijks verandering op in hoogte en is het verlies in zowel hardheid als veerkracht zeer gering."

(Test uitgevoerd volgens de LGA en DIN EN 1957 richtlijnen)


153 beoordelingen - 4.8 / 5

Bewertungen für die Bruno Matratze


Bruno Matratze mit offenem Bezug

U heeft al een product van Bruno?

Deel uw ervaring!

5 sterren

31.01.17

Wij zijn zeer verheugd

Henri Van den Berg, Bennekom

Wij hebben nu 3 nachten op deze matras geslapen en onze eerste indruk is uitstekend. Wij bevelen iedereen deze matras aan.
Wees niet bang om deze matras te kopen via internet want het is echt een kwaliteit matras.


5 sterren

24.12.16

fantastisch

Marie-Claire Witjens, Lisse

De eerste nacht dat ik op het matras lag leek het wel of ik zweefde. Ik vind het een uitstekend matras en raad het iedereen aan. Service ook prima. En de chocolaatjes bij de levering waren ook een verrassing. Kortom fabeltastisch.


5 sterren

10.12.16

Ligt prima!

E.A. Bijkerk, Voorst

Ik heb nu ruim een maand de Brunomatras. Ondanks mijn teruggekomen hernia heb ik daar 's nachts geen last van. Geen pijn in mijn heupen meer zoals op mijn vorige te harde matras, waardoor ik veel minder lig te draaien. Ik ben zeer tevreden.


4 sterren

01.12.16

Prima ligcomfort!

Ab Arends, Arnhem

Matrassen een maand in bezit. Slapen prima, worden beide uitgerust wakker, weer een hele ervaring...
Een minpuntje; de tijken draaien om de matras.


5 sterren

29.11.16

Overtrof zelfs onze hoge verwachtingen

Gerard van der Putten, Haarlemmerliede

Zowel voor mijn vrouw (65kg) als mijzelf (108kg) een perfecte matras; stevig en comfortabel.
Nauwelijks nog rugklachten.
Afneembare en wasbare hoes is ideaal.
Ik kan iedereen Bruno aanbevelen!


5 sterren

20.10.16

Je slaapt er goed op.

Nies De Knegt

Prima matras, geen rugklachten meer na een lange nacht. Helaas blijft de pijn in mijn nek, ( schouder ).


5 sterren

11.10.16

eindelijk weer een goede nachtrust

Jeroen Du Mortier, Vlaardingen

Beter dan verwacht. Stevig maar toch comfortabel.
Perfecte voorwaarden. Correct geleverd, zelfs sneller dan beloofd. Aanrader.


4 sterren

10.10.16

Goed matras

Helmert Van Maanen

Ons oude matras was versleten en daarom hebben we een nieuwe matras besteld. Vanwege rugklachten is een goed matras belangrijk voor ons en de hoge dichtheid van de latexkern van de BRUNO gaf de doorslag (48kg/m3, alternatief IKEA Myrbacka heeft 35 kg/m3).

Bed geeft een goede ondersteuning en slaapt erg lekker. Duurzaamheidstesten geven vertrouwen in de kwaliteit. De garantieperiode is wel een stuk korter dan bij concurrent IKEA (8 versus 25 jaar).

Levering was vertraagd omdat de matrassen op waren (een goed teken). Informatievoorziening was goed en helder.


5 sterren

09.10.16

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Pieter Puts

De titel zegt het allemaal. De service is prima en het matras wordt handzaam vervoerd.
Het matras ligt heerlijk en is van een kwaliteit die je zou verwachten bij een veel hogere prijsklasse. Ik heb het matras nu bijna een maand in gebruik, dus kan weinig zeggen over de levensduur, maar ik durf wel af te gaan op de positieve berichten op dat vlak. Aanrader!


4 sterren

07.10.16

Heel fijn matras,

Juli Niebuhr, Amsterdam

Het matras voldoet aan alle verwachtingen. Ligt heerlijk en is goed te onderhouden. Enige minpunt het is maar 196cm lang. Voor mij (178 cm, net te doen)


5 sterren

09.09.16

Goed matras

Esther De Bruin, Tilburg

Had erge rugpijn tijdens het slapen op mijn oudere matras. Dat was direct over! Heel blij mee. Ligt erg lekker.


5 sterren

06.09.16

Een aanrader

Petrus Hoff

Vele beoordelingen hier, ik was ook sceptisch gewoon iets te kopen via het internet zonder het te hebben gezien. Maar het was het waard! Het ligcomfort is perfect, niet te hard en niet te zacht (1.87 m ; 80 kg). Ook zorgt de matras voor de juiste temperatuur tijdens het slapen. De afwerking is erg mooi, wat een hoogwaardige indruk geeft. Ik slaap goed, een echte aanrader!


5 sterren

13.07.16

Hele fijne matras!

W Bos

Wij zijn heel tevreden over onze matrassen. Heb hiervoor meerdere matrassen uitgeprobeerd, maar deze matras bevalt me het beste en geeft goede ondersteuning bij mijn rugklachten. Ook mijn vriend slaap heerlijk op deze matras.


5 sterren

13.07.16

Nog nooit zo goed geslapen

Hans Van den Heuvel, Venlo

Al jaren last van rugklachten. Sedert de aankoop van de Bruno matrassen, na een weekje gewenning, geen klachten meer. Het is zelfs steeds moeilijker om op te staan, omdat het zo fijn ligt. Een prima aankoop geweest. Levering van de matrassen was keurig in orde en veel sneller als verwacht, omdat er op het moment van bestelling geen voorraad was.


4,5 sterren

13.07.16

Fijn matras

Jori van den Munckhof, Rotterdam

We slapen heel fijn op ons nieuwe matras


4,5 sterren

24.06.16

slaap lekker

Hélène Propsma, Amsterdam

Spannend om via internet een matras te bestellen... De beloofde kwaliteit wordt echter waargemaakt: we zijn zeer tevreden met onze Bruno


5 sterren

15.05.16

Geweldig matras!

Antoon Vos, Budel

Al jaren hebben wij erg veel last van onze schouders/rug en heupen.Door deze pijnen is het moeilijk om langere tijd in dezelfde houding te liggen/ slapen! Met als gevolg onrustig slapen,veel draaien en veel wakker liggen. Naar een zoektocht naar een voor ons geschikt matras kwamen we bij Bruno matrassen uit.Het concept van niet goed geld terug stond ons wel aan en dus zeker de moeite waard om het gaan te proberen! Matras werd snel en netjes geleverd. Het was even wennen! Maar de drukpijnen waren snel verleden tijd en we sliepen stukken beter.Nu na twee maanden kunnen wij met volle overtuiging zeggen..We slapen heerlijk en worden uitgerust wakker zonder pijn !!


4,5 sterren

14.05.16

Geweldig fijn matras, bezorging kløte

Fam. de Knijff, Amsterdam

Wat een super matras! Geeft veel steun, makkelijk te vervoeren, goed schoon te houden. Het enige wat mij weerhoudt van 5 sterren is de bezorging.
Hier is duidelijk op bezuinigd. Trackingcode werkt niet, geen communicatie, zeer ouderwetse bezorgtijden. ("tussen 9 en 5, mevrouwtje")


5 sterren

12.05.16

Perfecte matras, goede service

Conny De Rijk, Den Haag

Wij slapen al een aantal weken zeer goed op onze nieuwe matras, geen rugklachten meer. Wij zijn zeer tevreden met de matras.


4 sterren

26.04.16

Leveringsprobleem, maar prima matras

Mike Bos, Vorden

Het begon met een leveringsprobleem: de matras was wel verzonden, maar niet te vinden door de transporteur. Dit duurde meer dan vier weken en de Nederlandse vestiging wist hier geen oplossing voor te vinden. Daarna een aantal malen Duitsland gebeld, waar men uiteindelijk een nieuwe matras verzond, en die kwam snel aan.
Nu we de matras eenmaal hebben, ben ik zeer tevreden. Ik wil graag zacht slapen en moest even wennen, maar dat duurde niet lang, en ik slaap nu beter dan tevoren. Mijn vrouw wil harder slapen maar heeft na wat proefliggen toch besloten dat ze er ook een wil. Dus nu hebben we er nog een besteld! (Geen vijf sterren wegens leveringsprobleem en trage reactie Nederlandse vestiging)


4,5 sterren

26.04.16

Presque parfait

Andre de Man, Braine-Le-Chateau (België)

avec un peu plus de fermeté sur les bords, ce matelas serait parfait !
Je viens d'en commander un deuxième.


5 sterren

20.04.16

Bijzonder tevreden

Els, Arnhem

Wij slapen nu 1,5 maand op twee matrassen. We hebben nauwelijks hoeven wennen en zijn erg tevreden. Zeker ook over de service van bezorgen en de snelle en vriendelijke reactie als je vragen hebt.
En, het is fijn dat de twee matrassen zo goed blijven aansluiten, nauwelijks ruimte ertussen.


5 sterren

17.04.16

Wat een fijn matras!

Lisette van de Weg, Apeldoorn

We hebben 2 Brunomatrassen voor ons Auping bed besteld en binnen 3 dagen ontvangen. We slapen er echt heerlijk op! De dikte van het matras is even wennen, we liggen bijna klem tussen bed en plafond ;))). Sjonge, dit hadden we natuurlijk veel eerder moeten kopen. Het is iedere avond weer een feest om te mogen gaan slapen.


4 sterren

16.04.16

Bruno ook goed voor de veeleisende consument

Aryan Van Steijn, Wassenaar

Goede drukpuntverdeling en ondersteuning. Direct verlichting rugklachten. Min puntje, geen afdeklaag van wol die het vocht goed reguleert. Heb zelf een wollen topper gekocht en erop gelegd. Ben nu super tevreden met de combinatie Hastens, Bruno, wollen topper


5 sterren

16.04.16

Goed matras

Arend, Rotterdam

Ik slaap nu 2 maanden op mijn nieuwe Bruno matras. Het matras ligt erg goed. In de eerste maand ruik je het nieuwe schuim nog wel wat, maar na een maand was dat over. Bezorging en informatie waren uitstekend. Al met al een aanrader.


4,5 sterren

16.04.16

Just do it!

J.R. Peters, Eindhoven

Ik kan iedereen aanraden de matras van Bruno te proberen, want mij bevalt hij geweldig goed! Ik had dit eerder moeten doen, slaap op deze matras veel beter dan op mijn vorige (die zelfs duurder was). De gedachte dat hij gratis terug kan als hij niet bevalt, vond ik geruststellend, daardoor heb ik het dan ook gewoon geprobeerd.. Ik zou zeggen: just do it!
Bezorging duurde twee dagen langer dan verwacht, vandaar toch een half sterretje ingehouden :)


5 sterren

08.04.16

Eindelijk

J.C.M. Blijleven, Bloemendaal

Sinds jaren weer heerlijk geslapen. Het matras geeft goede ondersteuning met name in de onderrug.
Had veel eerder tot aanschaf over moeten gaan.


5 sterren

03.04.16

Aanrader

JW Habets, hoensbroek

prima matras,een maand gebruikt,geen minpunten
verzending prima in orde


5 sterren

08.03.16

Geweldig goed matras

Rob De Bruijn

Matras nu enkele weken in bezit. Matras ligt goed en we slapen er lekker op.Mooi matras met een luxe uitstraling.Gebruiken het op een Auping spiraal past prima!


5 sterren

03.03.16

Rot matras!

Ron Bleeker, Den Helder

We hebben nu bijna een maand op onze matrassen geslapen en ons al een paar keer verslapen. Dus waardeloze matrassen, ze liggen veel te goed.
In het begin hadden mijn vrouw (60 kg) en ik (85 kg) het gevoel dat de matrassen te stevig waren. We lagen op het matras i.p.v. er in. We kwamen van een pocketveren matras afgedekt met traagschuim.
Ze liggen voortreffelijk en we worden uitgerust wakker. Ze zijn niet broeierig en bieden een goede ondersteuning. Nu we gewend zijn aan deze Bruno Matrassen willen we niets anders.


4,5 sterren

27.01.16

Kranten artikel lijdt tot aankoop Bruno matras.

Bert De Reus

Wij waren al lang aan nieuwe matrassen toe.
In de krant las ik een artikel over Bruno, dat sprak mij zodanig aan, direct één matras bestelt. De levering duurde iets langer dan toegezegd. Mijn vrouw maakt er nu 8 weken gebruik van.
Slaapt perfect, zonder meer tevreden. Op zich en terecht kritisch dat ik dit matras zo gekocht had.
Retourneren behoort tot de service,anders stuur ik matras retour! Zelf ga ik er ook één aanschaffen.


4 sterren

26.01.16

Prima

Annemarie, Houten

Matras nu bijna een maand in bezit, vond het aanvankelijk wat hard maar is nu perfect. Gaat zeker niet retour.


5 sterren

10.01.16

Fijnste matras die ik ooit gehad heb

Kees van der Vliet

Ik sluit me volledig aan bij alle positieve reacties die ik gelezen heb. Snel en makkelijk besteld, de matras eenmaal thuis en ik slaap beter dan ooit tevoren! Dit is verreweg de fijnste matras die ik ooit heb gehad :)


4 sterren

04.01.16

Een tevreden klant

Maria de Vries, Utrecht

Op het begin leek de matras wat hard, maar na een paar nachten wennen werd het comfort uitstekend. De uitstraling vd matras is prachtig. Levering is duidelijk en makkelijk, over de service ben ik tevreden.


5 sterren

23.12.15

Helemaal top!

RJ, Anna Paulowna

Na anderhalve maand schrijf ik deze review (ik heb de matras van 140x200), omdat ik denk dat ik nu pas echt goed kan oordelen. Eigenlijk is er geen nacht geweest dat ik niet goed geslapen heb op de matras en ik ben dan ook overtuigd. Het voelt wat gek om een matras te kopen zonder deze ooit gezien te hebben, maar de lage prijs en gratis retour optie hebben me doen besluiten het gewoon te doen. Ik kan mensen alleen maar aanraden de matras van Bruno te bestellen, ik vind 'm echt helemaal top!! :)


3,5 sterren

18.12.15

Lekkere matras

Jaap, Eelde

Ik ben inmiddels drie weken in het bezit vna de Bruno matras en vind het inderdaad een erg fijne matras. De wachttijd was wel enkele dagen langer dan verwacht, maar dit was uiteindelijk geen probleem. Het pakket was kleiner dan ik dacht, maar dit was i.v.m. de gedraaide trap thuis wel handig. Eenmaal uit de verpakking ziet de matras er stijlvol uit. Ik ben tevreden!


4 sterren

30.11.15

Prima service, maar niet de juiste matras voor ons

Bert & Ingrid, Middelburg

Ik vond het een fijne matras, maar mijn vrouw niet. Zij heeft recent een rugoperatie ondergaan en heeft daarom speciale ondersteuning nodig. Helaas was de Bruno matras hiervoor niet geschikt, net zoals de Tempur matras die we hiervoor geprobeerd hebben.
Daarom hebben de matras terug gestuurd en dit ging vrij gemakkelijk. Het geld stond binnen een week weer op onze rekening. Prima service, alleen jammer genoeg niet de juiste matras voor ons.


5 sterren

11.11.15

Wij zijn tevreden

Sandra, Malden

De Bruno matras was na een lange zoektocht een spontane aankoop. We kwamen erop via passie4wonen.nl. Sinds het moment van kopen hebben we niet meer achterom gekeken. Meteen vanaf de eerste nacht merkte we dat de matras niet zo warm aanvoelt en we minder last hadden van onze rug bij het wakker worden.
De matras ziet er chique uit, ….
Prijs-kwaliteit verhouding, ik vind het top! Je geeft veel meer geld uit aan dingen die je eigenlijk veel minder gebruikt.
Service is persoonlijk en laat de anonimiteit van het internet achter zich.

Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop en zullen hem dan ook zeker aanbevelen
Ga zo door Bruno en veel succes!


4,5 sterren

04.11.15

Gewoon een fijne matras

M. Koops, Amsterdam

Ik was vergeten hoe lastig het is om een matras te kopen. Na een tijdje zoeken maar besloten een matras van Bruno te kopen, omdat deze toch terug kon in geval hij niet zou gevallen. In het begin lag de matras wat hard, maar inmiddels slaap ik er lekker op. Ben tevreden.


5 sterren

12.10.15

In één woord geweldig

Thom, Alkmaar

Op aanraden van mijn ouders deze matras gekocht (gekregen eigenlijk) en slaap er nu al een tijdje op. Ik had hiervoor een hele oude goedkope matras, dus misschien dat ik daardoor een vertekenend beeld heb, maar ik slaap echt fantastisch op deze matras! Nu pas merk ik dat ik kennelijk altijd beter had kunnen slapen als ik eerder een nieuwe matras had gekocht.


4 sterren

08.09.15

Goede matras

Daan de Jong, Rotterdam

Bruno matras gekocht en ben tevreden. Ziet er strak uit en slaapt prima.


5 sterren

29.05.15

Wat een geweldige matras!

T. Leenders, Apeldoorn

Ik heb de Bruno matras nu een paar dagen en ben echt overweldigd! Ik heb in het verleden nooit echt lang stil gestaan bij mijn matras en nu pas voor het eerst wat langer en uitgebreider gezocht, waarna ik uiteindelijk besloten heb de Bruno matras te kopen.

De matras ligt zo lekker en ik slaap zo veel beter, dat ik me echt afvraag waarom ik dit niet veel eerder gedaan heb! Ook het telefoontje wat ik voor de zekerheid deed naar het team van Bruno was erg plezierig en de verpakking is goed en persoonlijk, ik raad iedereen aan om de Bruno matras te kopen!


5 sterren

28.05.15

Comfortabele matras, uitstekende service

Claire van H, Breda

Zelf niks gemerkt van lang wachten. Enkele dagen na mijn bestelling de matras thuis ontvangen. Verpakking ziet er prachtig uit, waardoor ik gelijk al enthousiaster werd dan ik al was. Leuke persoonlijke brief plus presentje aangetroffen in het pakket en duidelijke instructies over het gebruik van de matras. Inmiddels slaap ik zo’n week op de matras en ervaar dit als zeer prettig, de matras ligt echt goed. Al is een week nog niet heel lang, tot nu toe ben ik in ieder geval enthousiast! In de bevestigings- en verzendingsmailtjes wordt duidelijk gecommuniceerd en het contact tussen bedrijf en klant is heel persoonlijk, zoals o.a. de handgeschreven brief in het pakket. Ik kan iedereen die overweegt een Bruno matras te kopen deze aanraden.


5 sterren

28.05.15

Geen spijt van mijn aankoop

Theo

Na goede verhalen van een familielid heb ik zelf ook een matras gekocht bij Bruno (met de gedachte dat er toch geen risico is aangezien hij gratis terug kan) en alles wat ik over de matras heb gelezen is waar. Op het begin dacht ik dat hij iets te hard was naar mijn mening, maar niets blijkt minder waar. Ik slaap echt een stuk beter, wordt uitgeruster wakker en het begin van mijn dag is veel plezieriger dan voorheen.


5 sterren

26.05.15

Klasse product

Andi

Ik ben nu vier maanden in het bezit van deze matras. Na een lange zoektocht en veel proefliggen in bed en matras winkels, kwam ik toevallig op de website van Bruno en heb ik me door de presentatie laten verleiden een Bruno matras te kopen.
Van mijn beslissing heb ik nooit spijt gehad. Naast de overtuigende goede afwerking en het uiterlijk, zijn er ook talrijk andere aspecten van de Bruno matras die mij aanspreken in vergelijking met andere geteste matrassen. Ik zweet niet op de matras, geen lawaai van de binnenvering en zowel mijn kleine vriendin van 55 kg en ik van 85 kg vinden het ligcomfort hoogst aangenaam. Door de bovengemiddelde hoogte van de matras heeft deze het karakter van een boxspring.


4 sterren

25.05.15

Erg comfortabel, maar in het schoudergebied ietwat te hard

Paul C.

Het matras is zoals verwacht erg comfortable. Alleen bij het schoudergebied is het naar mijn smaak een beetje te hard, waardoor een optimale slaaphouding voor mij niet helemaal bereikt is.


5 sterren

25.05.15

Phil, van de film Groundhog Day, heeft nu serieuze concurrentie

Thomas en Christa, Breda

Ik zocht een nieuwe matras en de vraag was: een beddenwinkel, een matrassenwinkel of op internet zonder proef te kunnen liggen? Na intensief onderzoek kwamen we uit op Bruno, maar we waren sceptisch door het "gebrek aan keuze" (geen varianten / verschil in hardheid) en door het gebrek van een verkooppunt. Maar goed, we zouden in het geval van ontevredenheid onze Bruno matrassen gewoon terug kunnen sturen. Dit gaat echter zeker niet gebeuren! Na een korte acclimatisatie is de conclusie: wij sliepen nooit beter! We hebben expres wat langer gewacht met deze reactie, maar zelfs na 3 maanden is het enthousiasme nog steeds volledig daar. De prijs is prima. Het wachten was een beetje lang, omdat de matras moest worden gereproduceerd, maar de service en de klantvriendelijkheid waren uitstekend. Binnenkort heeft onze dochter een nieuwe matras nodig en die krijgt zeker een Bruno.


5 sterren

19.05.15

Verwachtingen overtroffen

Jan Fransen, Werkhoven

Ik kan het alleen maar eens zijn met de vele eerdere sprekers: de weken van wachten hebben waren het zeker waard. Ook de verpakking, de bijgevoegde brief en chocolade zorgen voor een goede stemming. En het belangrijkste: de eerste nacht hebben ik en mijn vriendin heerlijk gelegen. Ik ben erg blij met deze aankoop beslissing.


5 sterren

18.05.15

Gewoon slapen als een beer en dromen ...

Eva Janssen, Den Haag

Na een fysiek vermoeiende fase (verhuizing) kwam de nieuwe matras precies op het goede moment en werd hij precies op de gewenste datum geleverd. Relax, een ontspannen slaap wekt nieuwe krachten. Wij hebben alleen nog maar fantastische nachten.
De juiste temperatuur, nooit te warm, altijd goed ondersteund - gewoon geweldig!
De service en communicatie waren ook zeer goed, zo blijven er twee volledig tevreden klanten over die graag deze matras adviseren en het bedrijf adviseren!


5 sterren

15.05.15

Zeer tevreden

Robert P.

Ik ben sinds 5 maanden eigenaar van een Bruno matras en ik ben er nog steeds erg blij mee. De combinatie van de latex laag en de medium-harde kern werkt erg goed en geeft een goede en comfortabele nachtrust. De dienstverlening van Bruno was vriendelijk en snel. Ik ben helemaal tevreden met het product.